Yeni Fark Ettim De

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Fark Ettim De
E Posta Değiştirince Hotmail e Hiç E Posta Gelmıyor Onaylıyormusunuz Felan Diye Hesap Calımı Böylelikle Kolaylaşıyor Bunun Için Bir Sey Yapamazmıyız.

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

ne spamı ya

ben dıyiyorum ki kontrol panelınden e posta değiştir yazıyor ona giriyorum başka e posta giriyorum ve hemen o e posta üzerine geçiyor hiç eski e posta na onaylıyormusunuz diye mesaj gelmiyor

Incredible

Incredible

Üye
Hikmet Bey bu çoğu sitede böyle VBulletin kaynaklı sanırım bu durum da Ozan Bey ilgilenir eğer ayar şansı var ise :oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bakalım

Akıncı

Akıncı

Üye
nerede gördün geldiğini :hmmm

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
gelmesi gerek bence

Ozan

Ozan

Admin

ne spamı ya

ben dıyiyorum ki kontrol panelınden e posta değiştir yazıyor ona giriyorum başka e posta giriyorum ve hemen o e posta üzerine geçiyor hiç eski e posta na onaylıyormusunuz diye mesaj gelmiyor
Şifrenizle hali hazırda giriş yapılı oldugunuzdan, onay postası sadece yeni email adresinize geliyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Şifrenizle hali hazırda giriş yapılı oldugunuzdan, onay postası sadece yeni email adresinize geliyor.

bende diyorum ki eski e posta üzerine gönderilse

anlata bildım mı bilmiyorum

simdi ben e posta değiştirecegim diyelim yeni e posta mi yazıyorum ve direk o posta üzerine geçiyor eski e posta üzerine yeni e posta nız bu olsunmu onaylıyormusunuz gibi bir seyy GELmiyor ama senin değini yanlış anlamadıysam onay mesaj ı yeni e postaya mi geliyor e o zaman gelir ise hesap çalımı ve daha başka şeyler kolaylaşır bunu demek istiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede gelmiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
evet ozan abı ne Diyorsun bir mesaj bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ozan'ın demek istedigi; eger hesabinin e-postasi degiştirilebiliyorsa zaten hesabina şifren ile giriş yapilmiş demektir. Bu durumda o e-postayı degiştiren sen degilsen bişey farketmiyor zira hesabın çalınmış durumdadır. Bu işlem icin eski e-postaya onay mesaji gelmesi sadece sana hesabinin calinmiş oldugunu hatirlatma işine yarar.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne olacak simdi

Uhops

Uhops

Üye
Zaten girilmiş ise şifre biliniyordur o yüzden gerek yok tamam ama hadi yanlışlıkla parola ve şifreyi kaydedersek veya çıkış yapmayı unutursak :)
benim böyle bi sorunum yok ama net-cafeden girenler için problem yaratabilir.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
pekı. Bu konudan bır şey çıkmıcana göre konu Kilit

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt