Samsung ace kapanma

Sponsorlu Bağlantılar

umutsuz_1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ace kapanma
Samsung ace kullanıyorum arkadaşlar durduk yere arada kapanıyor. Bataryada da boşluk falan yok sarsıntıdan yapmıyor. Ben telefonu açık sanıyorum bir bakıyorum telefon kapanmış. Ve batarya sök tak yapmadan açılmıyor . Bu sorun neden oluyor biliyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ...

kapakli511

kapakli511

Üye
farklı batarya dene ancak sorun telefondada olabilir

umutsuz_1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşım batarya alıp yeni denerim ancak telefondaysa neden olabilir bir fikrin var mı?

dj fırat

dj fırat

Üye
bende de oluyordu bu sorun cebe at kapanıyodu yeni batarya aldım düzeldi şunu dene sert bi şekilde salla yada masaya hafifçe bi iki cm yukardan bırak telefonu eğer kapanırsa sorun batarya demek bunu bana bir tamirci arkadaş söledi :kop:eğer sorun yazılımsalsa yani telefonun yazılımıyla ise güncelleme yap düzelebilir

bunların hiçbiri olmuyosa telefonun batarya yuvasındaki o dişler var ya onları değiştir bu teli aldığıma pişmanım
:naughty:

kapakli511

kapakli511

Üye
bende de oluyordu bu sorun cebe at kapanıyodu yeni batarya aldım düzeldi şunu dene sert bi şekilde salla yada masaya hafifçe bi iki cm yukardan bırak telefonu eğer kapanırsa sorun batarya demek bunu bana bir tamirci arkadaş söledi :kop:eğer sorun yazılımsalsa yani telefonun yazılımıyla ise güncelleme yap düzelebilir

bunların hiçbiri olmuyosa telefonun batarya yuvasındaki o dişler var ya onları değiştir bu teli aldığıma pişmanım
:naughty:
Ace alıp pişman olmayan görmedim :)

dj fırat

dj fırat

Üye
millet normalini alıp pişman oluyo bide ben yurtdışı cihazı aldım beni düşün şimdi :aha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt