Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şaka yaptım zaten sana sinirlenir miyim yahu ama prim olayında haklı olduğumu düşünüyorum sonuçta hidra tabii ki iyi bir rapper ama piyasada ondan daha iyi olan ama tanınmayan rapçiler var hidra dissle ünlü oldu
şaka yaptım zaten sana sinirlenir miyim yahu ama prim olayında haklı olduğumu düşünüyorum sonuçta hidra tabii ki iyi bir rapper ama piyasada ondan daha iyi olan ama tanınmayan rapçiler var hidra dissle ünlü oldu
Bak doğru tanınmayanlar var ama hidra'nın prim yaptığını asla düşünmüyorum.Amacı prim olsa 50 şarkısından 30'u diss olurdu.Ama değil tanınma konusuna gelince ben Hidra'yı diss atmadan öncede tanıyordum.Yani konu tanınmak değil
Öyle nankörsün ki buz dağlarını eritemezsin. Açık arttırma yapsan, bana Rap'ini yediremezsin. Rapstar'ım desen, sokak sanatından bihabersin. Tek bir ihtimal var desem, Yerli Yalaka sensin.