Telefon alıcam tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

cambaz535

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam tavsiyeleriniz
Arkadaşlar elimde nokia c6-01 var bunu satıp üstüne 200-300 tl koyup bi android telefon almayı düşünüyorum alacaçım telefon 2.el olur büyük ihtimal android işletim sistemi istiyorum yani rahatça oyun oynayabileyim sizin tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum bu fiyatla hangi android cihazı alayım

iOSait

iOSait

Üye
gm discovery

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovery al :oke:
599TL

cambaz535

Üye
    Konu Sahibi
Gm yi bende düşünüyorumda markasından dolayı pek güvenemiyorum ama büyük ihrimallede gm alıcam

achambo

achambo

Üye
Gm yi bende düşünüyorumda markasından dolayı pek güvenemiyorum ama büyük ihrimallede gm alıcam

al sevmezsen üstüne verdiğin parayı sana veririm + e7

- - - Eklendi - - -

:D o fiyata bulamazsın öyle telefon

cambaz535

Üye
    Konu Sahibi
gm den başka almayın diyosunuz kararımı verdim gm alıcağım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :))

Baskentliia

Baskentliia

Üye
tavsiyeleri dikkate alman dileğiyle

fsdfsaf

Üye
telefonu ztn 1 kere aliyoruz en fazla 2~3sene kullaniyoruz sonra degistiriyoruz almisken hem iyi hem performans acisindan iyi (uygulama~oyun vb.)ve 2~3 sene degilde 6~7 sene idare edicek bir telefon al yani galaxy note2 veya s3.

çomolokko

Üye
en çok destek ve kişiselleştirme Samsung da olur sanada Ace 2 öneririm kardeş yapamayacağın iş yok.ona gücün yetmezse Wonder

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gmd

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
General Mobile Discovery al.

codblackops2

codblackops2

Üye
telefonu ztn 1 kere aliyoruz en fazla 2~3sene kullaniyoruz sonra degistiriyoruz almisken hem iyi hem performans acisindan iyi (uygulama~oyun vb.)ve 2~3 sene degilde 6~7 sene idare edicek bir telefon al yani galaxy note2 veya s3.

s3 ve note 2 6-7 sene götürür ha :hmmm

fsdfsaf

Üye
telefonu adam akilli kullanirsan dusurmezsen herturlu idare eder.

LimePie

LimePie

Üye
General mobile discovery al :oke:

Üst Alt