Gece gözlük takan ancak rapci olur zaten :ehe Anıllll :ehe
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Gece gözlük takan ancak rapci olur zaten Genişletmek için tıkla ... Anıllll
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: - - - Eklendi - - - yok hidra gibi bu Genişletmek için tıkla ... Siz bana diss falan atarsiniz simdi ben gideyim
TheFenomen' Alıntı: - - - Eklendi - - - yok hidra gibi bu Genişletmek için tıkla ... Siz bana diss falan atarsiniz simdi ben gideyim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Sagopa Kajmer' Alıntı: grogiye laf edeni keserün Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: üf be ben size patlamış mısırlarla iyi geceler dilerim Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi OPC' Alıntı: Siz bana diss falan atarsiniz simdi ben gideyim Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: grogiye laf edeni keserün Genişletmek için tıkla ... Yamuk kepli silahşör
Enes Üye Joker' Alıntı: Anıllll Genişletmek için tıkla ... Minimaliteyi izle banyoda bile gözlüklü - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Siz bana diss falan atarsiniz simdi ben gideyim Genişletmek için tıkla ... yok atmayız
Joker' Alıntı: Anıllll Genişletmek için tıkla ... Minimaliteyi izle banyoda bile gözlüklü - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Siz bana diss falan atarsiniz simdi ben gideyim Genişletmek için tıkla ... yok atmayız
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana özenme alıntı yapıp hepsini aynı mesajda cevapla
Akıncı Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=2cBh73CV14Q - - - Eklendi - - - gerçek rap bu respect!!! Genişletmek için tıkla ... çok süper yapıyorlar neymiş hidra grogi bunlatın yanında
Sagopa Kajmer' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=2cBh73CV14Q - - - Eklendi - - - gerçek rap bu respect!!! Genişletmek için tıkla ... çok süper yapıyorlar neymiş hidra grogi bunlatın yanında
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Metin sana kulaklarımıza tacizden ban atarım kaldır şunu küfürlü paylaşım yasak
Metin MF Üye -Akıncı' Alıntı: çok süper yapıyorlar neymiş hidra grogi bunlatın yanında Genişletmek için tıkla ... tabi lan eminem bunlarla feat atmak için çıldırıyor
-Akıncı' Alıntı: çok süper yapıyorlar neymiş hidra grogi bunlatın yanında Genişletmek için tıkla ... tabi lan eminem bunlarla feat atmak için çıldırıyor
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Metin sana kulaklarımıza tacizden ban atarım kaldır şunu küfürlü paylaşım yasak Genişletmek için tıkla ... ah şu çaylak modlar yok mu
Joker' Alıntı: Metin sana kulaklarımıza tacizden ban atarım kaldır şunu küfürlü paylaşım yasak Genişletmek için tıkla ... ah şu çaylak modlar yok mu