Monsters University [ Sevimli Canavarlar Üniversitesi ] TÜRKÇE - 240x320 Touch + 240x320 + 320x240

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Monsters University [ Sevimli Canavarlar Üniversitesi ] TÜRKÇE - 240x320 Touch + 240x320 + 320x240

LİNKLER [KENDI UPLOADIM] :

240x320 TR:

240x320 Dokunmatik Ekran TR :

320x240 TR :

NOT : KENDİ TÜRKÇELEŞTİRMEMDİR... OYUN KENDİNİ 5.BÖLÜMDE OTOMATİK KAPATACAKTIR.. YANİ DENEME SÜRÜMÜ.. İSTEKLER OLURSA SÜRÜMÜNÜ YAKINDA PAYLAŞIRIM...

sıradaki tr çalışmam : green farm & Kung Fu Panda

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Teşekkürler tam sürümü bekliyoruz.

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Bir NOT DAHA : OYUNUN DİYALOGLARININ BAZILARI TÜRKÇEDİR.. SÜRÜMÜNÜ YAPIYORUM ONUN HEPSİ TÜRKÇE OLACAK

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ısa java oyuna birde istekmi bekliyon java artık kimse takmıyor oyun büyük olsaydı haklıydın ama java oyun için anca bir iki kişi istek yapıyor javayı gözünde pek büyültme saol paylasm için

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler tam sürümü bekliyoruz.

üstünde çalışıyorum + senin oyunları bekliyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

ısa java oyuna birde istekmi bekliyon java artık kimse takmıyor oyun büyük olsaydı haklıydın ama java oyun için anca bir iki kişi istek yapıyor javayı gözünde pek büyültme saol paylasm için

bence bu oyun türkçe oynanılırsa zevki çıkar... rica ederim.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
teşekkürler

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
üstünde çalışıyorum + senin oyunları bekliyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

bence bu oyun türkçe oynanılırsa zevki çıkar... rica ederim.
bence türkçesizde zevki çıkar çünkü oyünda düz ilerliyon ne yapacağını biliyorsun green farm tarzı strateji oyunları türkçe olsa zevki çıkıyor türkçe olmadın mı oyun görevi veriyor örneğin atıyorum git komşulara yardım et sen anlamadığın için başka birşey yapıyorsun javayı fazla büyültme gözünde şimdi herkesin elinde androidler ioslar wp var java destekli telefon kullanan çok az sayıda kaldı

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

bence türkçesizde zevki çıkar çünkü oyünda düz ilerliyon ne yapacağını biliyorsun green farm tarzı strateji oyunları türkçe olsa zevki çıkıyor türkçe olmadın mı oyun görevi veriyor örneğin atıyorum git komşulara yardım et sen anlamadığın için başka birşey yapıyorsun javayı fazla büyültme gözünde şimdi herkesin elinde androidler ioslar wp var java destekli telefon kullanan çok az sayıda kaldı

evet.. ama kullananlara bir faydamız olsun :) + green farm'ı tr yapıyorum şu anda zaten.. paylaşırım yapınca

- - - Eklendi - - -

Indıren cok ama 2 tesekkur var :@

maxiceppro

maxiceppro

Üye
:alkis

karahan3460

Üye
:tşk:

yusuf3447

Üye
Teşekkürler

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yeni farkettim de resimde "Monstres" yazıyor yani yanlış yazılmış :)

Üst Alt