iPhone 5S’e ait olacağı iddia edilen özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
bende alıcam telefon 5s çıkışını beklemeye karar verdim tam bir karar vermek için çünkü alırsam 3 sene falan gitmeli

- - - Eklendi - - -

çok artmasında :ehe

zaten iphone sevmiyorum ben artarsa artsın:ehe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

zaten iphone sevmiyorum ben artarsa artsın:ehe

ben kapalı sistem istiyorum artık özelleştirmekten bıktım :D android o yüzden almam kendimi tutamıyorum :ehe wp ya da iphone ama wp çok yavaş gelişiyo o zamana kadar iyi olursa onuda düşünebilirim

romaryu

Üye
Hayatımda bi kere iphone kullandım ip4 oda uzun süreli değil sıkı bir android hayranıyım ama iphone bu sefer 4.6 yada 5 inç bir cihaz çıkarsa düşünmeden kaç lira olsada geçerim 2 gb ram yeterli 2 çekirdekli işlemcide yeterli ios 7 zaten beğendim inşallah dediğim gibi bir cihaz Çıkar bekliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
ah soyle 4.7''lik bi iphone ciksa varya:eller:

restmod

restmod

Üye
Iphone 5 degil mi bu :p

achambo

achambo

Üye

ben kapalı sistem istiyorum artık özelleştirmekten bıktım :D android o yüzden almam kendimi tutamıyorum :ehe wp ya da iphone ama wp çok yavaş gelişiyo o zamana kadar iyi olursa onuda düşünebilirim

açık al özelleştirme:ehe

erko merko

erko merko

Üye
Düşük çözünürlük ve güçlü gpu, oyun için çok iyi, uzun bir süre her oyunu kasmadan oynatabilir. Galaxy s4 gibi telefonların sevmediğim yönü 1920x1080 çözünürlük kullanarak oyunlarda fps düşüklüğüne yol açmaları ya zaten küçücük ekran 720p neyine yetmiyor

Baskentliia

Baskentliia

Üye
İphone5s çıkınca Samsung satışlarında düşüş yaşanacak

Üst Alt