Amatör olmuş, aslında o da olmamış :ehe Deme öyle deme :ehe
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Amatör olmuş, aslında o da olmamış Genişletmek için tıkla ... Deme öyle deme
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Acımasız gerçekler Genişletmek için tıkla ... Sen çok acımasızsın
ANIL Admin Sagopa Kajmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyisin iyi altyapı lazım ama Joker' Alıntı: Sen çok acımasızsın Genişletmek için tıkla ...
Sagopa Kajmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyisin iyi altyapı lazım ama Joker' Alıntı: Sen çok acımasızsın Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: İyisin iyi altyapı lazım ama Genişletmek için tıkla ... Filmlerdeki kötü karakterler gibisin arada ben bile korkuyorum
ANIL' Alıntı: İyisin iyi altyapı lazım ama Genişletmek için tıkla ... Filmlerdeki kötü karakterler gibisin arada ben bile korkuyorum
ANIL Admin Joker' Alıntı: Filmlerdeki kötü karakterler gibisin arada ben bile korkuyorum Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Filmlerdeki kötü karakterler gibisin arada ben bile korkuyorum Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Tamam aile var Genişletmek için tıkla ... o benim şakamdı