Samsung'un satis politikas?

Sponsorlu Bağlantılar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un satis politikas?
Bu tlfnlarin fiyati neden bu kadar cabuk dusuyor
3 ay once note 2 aldim 1900 e simdi 1400:what:
S4 gecen hafta 1900 bu hafta 1600
Htc one x gecen sene 1950 bu sene 1950 samsung bizi iyi kazikliyo galiba:confused:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
- -- Abi adam plastik yapiyo. Plastik ucuzluyo. Tegra koyuyo yenisi cikiyo ucuzluyor gorillada boyle. Akilli telefon aldim bende gecenlerde 2300 tl ye 32 gb falan Iphone 5 bir yerde 1999 a gordum - - -

Akıncı

Akıncı

Üye
yeni telefonlar çıkınca ucuzluyor telefonlar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
yeni telefonlar çıkınca ucuzluyor telefonlar Evet

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
S5 cikmadi daha s4 350 tl birden dustu-)
S4 cikmadan da s3 1300 tl ye dustu-)
Bu firmalar 1300 e satincada kar etiyor 1950 tl satincada !

sekajmer

sekajmer

Üye
Akıncı

Akıncı

Üye
S5 cikmadi daha s4 350 tl birden dustu-)
S4 cikmadan da s3 1300 tl ye dustu-)
Bu firmalar 1300 e satincada kar etiyor 1950 tl satincada !

nexus 4 ile note2 arasında az özellik farkı var fiyat farkı 270:tl:

messevim

messevim

Üye
samsung u bu yüzden hiç kullanmıyorum.

partyhard

Üye
eskisini ucuzlatıp yenisinin reklamını yapıyo yenisine parası yetmeyen bi altı diiye alıyo samsungda sürümden kazanıyo mesela s3 çıktıktan sonra s2 50 milyonu geçti

sekajmer

sekajmer

Üye
malzeme kalitesini mi diyorsun :)

yok alıyorsun 2 gün sonra fiyat düşüyor arkadasın dediği gibi 1950 Tl ye satıncada kar , 1650 Tl ' ye de satıncada bir fiyat belirtmiş olsa bu konuşmalar olmaz :D

Kerim.

Kerim.

Üye
samsunglar ilk ciktiginda hep yuksekten satiliyor sonra dusuyor

sekajmer

sekajmer

Üye
Su an android kullanıcısı olsaydım sıkılmazdım şu an Windows Phone kullanıcısı olarak sıkılıyorum rom falan yok çıksa da kurcalasak sistemi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsung bu işi biliyor. Çıkarıyor hakettiğinin 200–300 tl fazlasını koyuyor reklamını yapıyor falan zaten revaçta olan bir marka. Önce fiyatı yüksek tutup ilk seriden güzel kar yapıyor sonra millet bakıyorki aslında o kadarını haketmiyor sonra çekiyorlar fiyatı aşağıya. Bakınız s4 mini 1200'den satışa sundular ederi 1000 lira yakında düşecektir biraz satılsın. Bakınız s3 mini 1000 liradan çıktı şuan ortalama 700 tl :oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
samsungun stratejisi vur-kac uzerine basta elit kisma satiyor ( bunlar parayi nereye harcasak kismi ) sonra da toptan alsak kaca olur kismi devreye giriyor ve musteri artiyor fiyat dusuyor samsung her turlu karda tez yazsam tutar :)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Samsung şirketi telefonların tasarımını fazla önemsemiyor sadece özelliklere ağırlık veriyor ve alıcıların ilgisini çekiyor bu yüzden samsung kazanmaya devam edecek ve liderliğini koruyacak gibi nokia nın adım atması gerekiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt