ilahiyat hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
ilahiyat hakkında
Beyler benim Y-YGS-4 puanım 366.
Sıralamam 144 bin. tercih rehberindeki sıralamama uygun ilahiyat bölümüne yerleşmemde ihl mezunu olMAdığım için bi sorun olurmu ? Yani ihl mezunu olsamda olmasamda puanımın yettiği ilahiyat bölümüne yerleşebilirmiyim ?

messevim

messevim

Üye
Beyler benim Y-YGS-4 puanım 366.
Sıralamam 144 bin. tercih rehberindeki sıralamama uygun ilahiyat bölümüne yerleşmemde ihl mezunu olMAdığım için bi sorun olurmu ? Yani ihl mezunu olsamda olmasamda puanımın yettiği ilahiyat bölümüne yerleşebilirmiyim ?

ilahiyat için ihl mezunu olman gerekiyor diye biliyorum ben

ümran

Üye
herşey gönlünce olsun kardeşim :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende ihlliyim ama ilahiyata herkes gidebilir diye biliyorum ama abi ihl mezunu değilsen zorlanabilirsin

messevim

messevim

Üye
aynene. alt yapı olmadığı için zorlanabilirsin.

fk555897

fk555897

Üye
Puanın tutarsa girebilirsin. İmam Hatip mezunu olman gerekmez.

messevim

messevim

Üye

sağol kardeşim

- - - Eklendi - - -

zorlanıcamı pek sanmıyorum dini bilgi konusunda baya bilgim var. Dil öğrenme konusundada dil öğrenmeye yatkın bi yapım var

kendine güveniyrsan yapabilirsin. dil konusuna gelince arapça dünyanın en zengin dili. gramer konusunda ezber yapman gerekiyor. ama zorluğu kadar da zevklidir. sonuç ta her lisan bir insan demiş atalarımız ..:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ihlye her yerden girebilirsin katsayı kalktı. Yalniz ihller ek puan aldığı için işin zor.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
Ihlye her yerden girebilirsin katsayı kalktı. Yalniz ihller ek puan aldığı için işin zor.

sonuçta ben kendi puanımın yettiği yeri tercih edicem için ek puan alanlar bana ne gibi bi sorun teşkil edebilirki ?

- - - Eklendi - - -

sonuçta ben kendi puanımın yettiği yeri tercih edicem için ek puan alanlar bana ne gibi bi sorun teşkil edebilirki ?

yani ilahiyata yerleştirme yapılırken puan önceliğine değilde ihl mezunu olup olmadığınamı bakıyolar ?

ümran

Üye
senin polis işi ne oldu ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Kontenjan sorunu teşkil edebilir. Arkadaşım senin civarında puan yaptı zar zor ikinci öğretime yerleşti.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
senin polis işi ne oldu ?

yattı o iş kazanamadım

- - - Eklendi - - -

Kontenjan sorunu teşkil edebilir. Arkadaşım senin civarında puan yaptı zar zor ikinci öğretime yerleşti.

arkadaşın hangi üniye yerleşti?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
Kafkas Üniversitesi İlköğretim Din Kültürü Öğretmenliği

ümran

Üye
hayırlı olsun

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye