Beyler benim Y-YGS-4 puanım 366.
Sıralamam 144 bin. tercih rehberindeki sıralamama uygun ilahiyat bölümüne yerleşmemde ihl mezunu olMAdığım için bi sorun olurmu ? Yani ihl mezunu olsamda olmasamda puanımın yettiği ilahiyat bölümüne yerleşebilirmiyim ?
ilahiyat için ihl mezunu olman gerekiyor diye biliyorum ben
ihl mezunu olmayanlarda gidebiliyor diye biliyorum bende
herşey gönlünce olsun kardeşim![]()
Bende ihlliyim ama ilahiyata herkes gidebilir diye biliyorum ama abi ihl mezunu değilsen zorlanabilirsin
sağol kardeşim
- - - Eklendi - - -
zorlanıcamı pek sanmıyorum dini bilgi konusunda baya bilgim var. Dil öğrenme konusundada dil öğrenmeye yatkın bi yapım var

Ihlye her yerden girebilirsin katsayı kalktı. Yalniz ihller ek puan aldığı için işin zor.
sonuçta ben kendi puanımın yettiği yeri tercih edicem için ek puan alanlar bana ne gibi bi sorun teşkil edebilirki ?
sonuçta ben kendi puanımın yettiği yeri tercih edicem için ek puan alanlar bana ne gibi bi sorun teşkil edebilirki ?
Kontenjan sorunu teşkil edebilir. Arkadaşım senin civarında puan yaptı zar zor ikinci öğretime yerleşti.
senin polis işi ne oldu ?
Kontenjan sorunu teşkil edebilir. Arkadaşım senin civarında puan yaptı zar zor ikinci öğretime yerleşti.
arkadaşın hangi üniye yerleşti?