600-800 tl arası fazla kaba durmayan bir telefon önerisi var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

mmtboss

Üye
    Konu Sahibi
600-800 tl arası fazla kaba durmayan bir telefon önerisi var mı ?
Merhaba arkadaşlar sizden tasarimi bir bayana yakişabilecek, şarj süresi uzun dayanikli bir telefon önerisi albilir miyim ?

maskedboy

maskedboy

Üye
eğer android arıyorsan bu fiyata alabileceğin en iyi telefon general mobile discovery alan herkes memnun ve oldukça ince sadece 7.6 mm

Lenneth

Üye
Lumia 520 yada 620, bir bayana yakisirlar.

enesrsln

enesrsln

Üye
Marka takıntısı yoksa General Mobile Discovery'e bakabilirsin.

blackcemre

Üye

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Lumia 520, fiyatı 600 tl. Renk renk, cıvıl cıvıl. Temayı da koyu pembe yaptınız mı tadından yenmez :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nokia Lumia 620 bir bayan için güzel bir telefon.

Kerim.

Kerim.

Üye
620 odun gibi.520 cok guzel onu tavsiye ederim

motherwell

motherwell

Üye
General mobile discovery

reaurora

reaurora

Üye
gm discovery

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery kağıt gibi telefon bayanlar için uygun

maskedboy

maskedboy

Üye
ne lumia imiş be iyiki de renkli kutucuklar varmış arkasına renkli plastik kapak yerleştirmişler arayüze 7/24 dönen kutucuklar koymuşlar al sana lumia al sana wp8 bence fırsat varken gm discovery almak çok daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: Secret26
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Discovery'i çok abartıyorsunuz. Dandik bir markadan asla birşey beklemem, size de tavsiye ederim. Alıp da sonra yarı yolda kalmak var.

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar Discovery'i çok abartıyorsunuz. Dandik bir markadan asla birşey beklemem, size de tavsiye ederim. Alıp da sonra yarı yolda kalmak var.

Bende burda 520yi tavsiye ettim yanlis anlasilmasin ama discovery nin videolarina bak veya kullan ondan sonra konus :good:

• Beğen
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
ne lumia imiş be iyiki de renkli kutucuklar varmış arkasına renkli plastik kapak yerleştirmişler arayüze 7/24 dönen kutucuklar koymuşlar al sana lumia al sana wp8 bence fırsat varken gm discovery almak çok daha mantıklı

Plastik kullanan senin o çok beğendiğin samsung sevgili 15 yaşındaki kardeşim bunu senin daha iyi bilmen lazım. İşletim sistemi de zevk meselesidir kimisi renkli kutucukları sever kimisi sıradan ikonları :) Uzatma daha fazla konuyu iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve kamuraN021
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Dandik falan değil senin dünyadan haberin yok. iPhone alıp her ay servise gönderenleri de görüyoruz.

- - - Eklendi - - -

Yahu kardeşim neden 600-1000 TL arası öneri isteyenlere hep Discovery öneriyorsunuz? Neden hep diğer işletim sistemlerini ve markaları küçümsüyor ve kötülüyorsunuz? Bayana bi sorsanıza telefonu nasıl kullanacakmış? Herkes sizin gibi oyun meraklısı ergen değil. Herkesin 4 çekirdekli işlemcili Discovery'ye ihtiyacı yok. Lumialar candır. Günlük kullanıma daha uygunlardır. Discovery tamam fiyatına göre iyi güzel telefon ama kullanmak isteyen olur kullanmak istemeyen de olur. "600 TL" lafını duyunca aklınız hemen Discovery'ye gidiyor.

- - - Eklendi - - -

620 odun gibi.520 cok guzel onu tavsiye ederim

Herkes sevmez. Zevk meselesi. Benim 620'yi gören "çok şık" diyor.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
şu gm discovery'ye dandik diyen markacı ruhsuzlara önerim öve öve bitiremedğniz samsung galaxy s3 arkada uygulama açık kaldğı zaman nasıl deli gibi kasıyo görün isterim

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
şu gm discovery'ye dandik diyen markacı ruhsuzlara önerim öve öve bitiremedğniz samsung galaxy s3 arkada uygulama açık kaldğı zaman nasıl deli gibi kasıyo görün isterim

Ben General Mobile'a biraz ön yargılıyım biliyorum ama GM çok sıkıntılı bir markaydı. O yüzden bu markaya güvenemiyorum.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
gm discovery dışında lg l9 veya lumia 720 falan onlarada bak derim kardeşim