gdr2 güncellemesi çok yakın, detaylar içerde ;)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
bide öğrendiğim kadarıyla ana menü yan yatırılabilecek bu güncelleme şimdi çıkt mı?

Ana ekranın yan yatması demek MS nin ellerini havaya dkmesi demek :D eğer ana ekran yan yatarsa bu işletim sisteminin bi anlamı kalmaz asıl güzelliği şu an ki halinde olması yüzünden :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Brahimokumus arkadaşım aynı fikirle aldım,lumiayı hala bekliyoruz ama hatalar giderilir temel özellikler gelirse görev yöneticisi, dosya yöneticisi , upload desteği gelirse yani yok dedirtmezse güncelleme bekletmezse bu kadar geç geldiğini anlamayız

efeler12

efeler12

Üye
telefonu yan çevirince uygulamaların hepsi küçük kareler şeklinde ekranda görünse çok değişik olurdu

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar gdr 2 ne zaman indirmeye başlanıcak ???(htc8s)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Brahimokumus arkadaşım aynı fikirle aldım,lumiayı hala bekliyoruz ama hatalar giderilir temel özellikler gelirse görev yöneticisi, dosya yöneticisi , upload desteği gelirse yani yok dedirtmezse güncelleme bekletmezse bu kadar geç geldiğini anlamayız

E artık her zaman ki gibi beklemek düşer bize su Nokia da olmasa wp bu kadar beklenmez doğrusu ayrıcalıkları çok çekiyor.
Bu arada bana kısaca İbrahim diyebilirsin :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ana ekranın yan yatması demek MS nin ellerini havaya dkmesi demek :D eğer ana ekran yan yatarsa bu işletim sisteminin bi anlamı kalmaz asıl güzelliği şu an ki halinde olması yüzünden :)

İsteğe bağlı kullanılabilir.Ayrıcalık katar hem :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence hiç gerek yok, hep symbian alışkanlıkları bunlar:)

sekajmer

sekajmer

Üye
Benim fazla bir beklentim yok açıkçası pişman etmesin yeter görseller gelişsin klavye falan hoşuma gitmemeye başladı böyle devam ederse bırakırım Windows Phone işletim sistemini

Üst Alt