Akıllı telefon kullanımı ile ilgili ilginç sonuçlar

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ABD’de yapılan bir araştırma sonucu akıllı telefonların kullanımı ile ilgili çok ilginç detayların ortaya çıkmasına vesile oldu. Alınan sonuçlara göre ABD‘de bulunan akıllı telefon kullanıcıları neredeyse cihazlarını yanından hiç ayırmıyor.

ABD’nin bilinen New York merkezli araştırma şirketi Harris Interactive‘nin 1102 akıllı telefon kullanıcısı üzerinde yaptığı araştırma da ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Sonuçlara göre Amerikalıların %55‘i araç kullanırken mobil cihazlarını kullanmakta, %35‘lik bir kısım sinemadayken bile telefonlarını kullandıklarını açıkladılar.Kullanıcıların %33‘ü akşam yemeği esnasında telefonları ile ilgilenmekte.

%12‘lik kesim duşta iken, %10 kullanıcı ise partneri ile ilişki esnasında akıllı telefonunu bırakamıyor. Her beş kullanıcıdan biri kilisede telefon kullanırken, her dört kullanıcıdan biride telefonlarını kendilerinden 30cm uzaklıkta tutamadıklarını belirtti. Her ne kadar bu anket ABD’de yapılmışsa da bizim veya diğer ülkelerde de benzer sonuçlar çıkacaktır.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Bende elimden hic atmiyom tlfn yanimda olmasa bi parcam eksik gibi oluyorum-)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Başka bir araştırmaya göre de akıllı telefonlar insanı aptallaştırıyormuş.

- - - Eklendi - - -

Not : Symbian hariç

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Cem yılmazın dediği gibi bu aletler yokken biz napıyorduk duşta neden telefon kullanırki insan :hmmm

Mufche

Mufche

Üye
Cem yılmazın dediği gibi bu aletler yokken biz napıyorduk duşta neden telefon kullanırki insan :hmmm

Duşta müzik dinleyebii
lir :) Ben sessiz ortam olunca rahatsız oluyorum o yüzden kendimde dinliyorum
:)

- - - Eklendi - - -

hepsine eyvallah da %9
luk kesim napıyor acaba ? :)

by-pegasus

Üye
bende öyle çok seviyorum benim hayatından bir parça

messevim

messevim

Üye
sadece abd mi. bende hiç ayırmıyorum,,;)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
banyo haricinde her zaman yanımda :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Duşta müzik dinleyebii
lir :) Ben sessiz ortam olunca rahatsız oluyorum o yüzden kendimde dinliyorum
:)

- - - Eklendi - - -

hepsine eyvallah da %9
luk kesim napıyor acaba ? :)
tamamda sonuçta müzik otomatik çalınıyor mesajlaşanlarda var yurtta arkadaşım söylemişti yok değil yani :D

fk555897

fk555897

Üye
Ben araç kullanırken telefon kullananı görmedim.

-efşan

-efşan

Üye
Eyvah olsun...
Teşekkürler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben araç kullanırken telefon kullananı görmedim.

var olmazmı heleki istanbulda yaşıyorsanız kaçınılmaz. Şahsen bende kullanıyorum ama trafikte normalde kullanmam adım adım trafik olursa köprüde falan işte yoksa geçmiyor zaman:)

aleranol

aleranol

Üye
Adamlar resmen benim anketi çıkarmışlar :D yanımdan hiç ayirmadim 6 7 aydır. Yemekte kullanıyorum, kardeşimle ilgilenirken kullanıyorum, sinemada vs. Heryerde kullanırım. % 9 olmasak ta diğerlerinde geçerli :ehe

Akıncı

Akıncı

Üye
duşta nasıl kullanıyorlar :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Iliskide telefon kullanmak harbi sacma olmus :hmmm bu arada bizim ulkede camilerde cocuklar telefonla oynuyorlar gecen cuma subway surfers oynuyordu biri :ehe

Üst Alt