Samsung Galaxy Note 10.1 açılmıyor [ACIL]

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 10.1 açılmıyor [ACIL]
Tabletim şarj olmuyor takıyorum kabloyu oluyomuş gibi dolan pil çıkıp sora kayboluyo nedendir kablodan mı acaba ? Başına gelen var mı böyle bir sorun

- - - Eklendi - - -

Acil yardım

farukbekl

farukbekl

Üye
50 kere dedik değil mi samsung cihazlara para vermeyin diye. bas bas bağırıyoruz burada.

enterneoll

enterneoll

Üye
50 kere dedik değil mi samsung cihazlara para vermeyin diye. bas bas bağırıyoruz burada.

bende sana bas bas bağırıyim ben s3 kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım ayrıca evdeki diğer 2 telefon hariç tüm telefonlarımız samsung sorun yok yani bizde arada her cihazda sorun çıkar ve arkadaşım sende uğraşma servise götür tableti

-Emre

-Emre

Üye
Evde herseyim samsung. evdeki bütün telefonlar tv monitör yazıcı. Samsung'da sorun yok arkadaşın sorunu kablosunda olabilir. Başka bir kablo ile deneyin.

farukbekl

farukbekl

Üye

bende sana bas bas bağırıyim ben s3 kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım ayrıca evdeki diğer 2 telefon hariç tüm telefonlarımız samsung sorun yok yani bizde arada her cihazda sorun çıkar ve arkadaşım sende uğraşma servise götür tableti
Yaşayanlar yaşamadım der... :) kendilerini küçük düşürmemek için..

-Emre

-Emre

Üye
Ben yaşamadım. Gerçekten. Açıklamaya ihtiyacım yok.

Lenneth

Üye
Kabloyu degistirin panige gerek yok.

Artles

Artles

Üye
Yaşayanlar yaşamadım der... :) kendilerini küçük düşürmemek için..

Evde Note 2 hariç 4 telefon iPhone. Hepsi sorunlu. Servisle uğraşmaktan başımız şişti .Yeter bu apple'dan çektiğimiz davacı olucam en nihayetınde o olucak ! Bas bas bağırıyorum artık etrafa apple'dan uzak durun diye ne iğrenç bi firmaymış be

restmod

restmod

Üye
Sarj kablosu veya sarj girisi arizalanmistir baska bir kabloyla deneyin yada servise yollayin

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Beyler tablet açıldı şimdide %1 i geçmiyor

- - - Eklendi - - -

Up wipe battery stats yapmamı söylemişler doğrumudur

idamm

Üye
Ben yasadim kardes 2 hafta once garantiye yolladim yalniz benimki rootlu ve rom yuklerken hata yaptim cöktudu sona servise gönderdim sona 1 hafta bile surmeden 0 sw atilmisti ve eskisi gibi duzeldi sende garantiye yolla tek care

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt