Yaz boyu paketi

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Yaz boyu paketi
25 yaş altındaysan, Yaz Boyu Paketi ile sadece 15 TL’ye 3 ay boyunca her yöne 5000 SMS gönderebilir, Facebook ve Twitter'da sınırsız sosyalleşebilirsin. YAZ BOYU yaz 2222’ye gönder!​​​​​​​

Detaylı bilgi için:

Krofessional

facebook ve twitter tarayıcı üzerinden mi uygulama destekliyormu ?

ilo53

ilo53

Üye
arkadaşlar ben en son geçen ay facebook paketi almiştim iphone 4 facebook uygulamasından girebiliyordum 20mb kullanım yaptıysam 2mb internet kullanımı 18mb facebook kullanımından düşüyordu.Eğer giremiyorsanız uygulama ile googlle chorome ile giriş yapınca facebook paketınden düşüyo https:/ olmak şartiyla hatta bir ara iphoneden kablosuz wifi verdim leptoptan facebooka girdim google chorome tarayicisi ile yine facebook paketınden düştü.. Bu paketi kullanamdım kullanınca yazarım eğer. Ama tlniz yokken deneyin sonradan mağdur olmayın

stormy20

Üye
bende nokia c6 01 var kendi internet programından giriyorum facebooka yine 20 mb dan yiyor ya nasıl yapmalıyım bilen birisi cevaplayabilir mi hayırlı ramazanlar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
bende nokia c6 01 var kendi internet programından giriyorum facebooka yine 20 mb dan yiyor ya nasıl yapmalıyım bilen birisi cevaplayabilir mi hayırlı ramazanlar

Abi en iyisi o paketi alma çünkü ne yaparsan yap o 20mb bitiyor bittiğinde telefonda ne kadar tl varsa sömürüyor turkcell illede bu paketi kullanıcam diyorsan hatta tl kalmasın başka konuşma paketi falan al boşa gitmesinden iyidir :bilmm

Üst Alt