Oyun kanali acsam

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Oyun kanali acsam
Beyler youtube da oyun kanali acsam izleyen olur mu aranizda ona gore gidip kayit etme amacli aparatlar alacam.

Haluk.

Haluk.

Üye
Ne tür oyunlar bunlar?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Her tur pc oyunu, assassins creed/gta/crysis vb

Haluk.

Haluk.

Üye
Hmm

Akıncı

Akıncı

Üye
:hmmm bakarız

Kerim.

Kerim.

Üye
ben izleim:oke:

Archonn

Archonn

Üye
İyi olur. Ben last of us'ı EasterGamerz kanalında dizi izler gibi izledim. Aynı şekilde Bsc'de yayınlanan Dayz serisini de takip ettim.
Ama gta gibi eski oyunların videolarını yüklemek yerine, yeni oyunları oynayıp bu oyunların videolarını kanalında paylaşan ilk kişilerden olmaya çalışın. Çünkü yeni oyunları edinemeyen ya da geç edinecek kişiler bu oyunları merak ediyor. Kişi youtube da ilgili aramayı yaptığında ziyaret edeceği ilk kanal sizin kanalınız olsun.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İzlemem. Zaten bilgisayarda oyun oynamam genelde. O yuzden videolarida dogal olarak ilgimi cekmez pek.

Buğra

Buğra

Admin
Youtube işinde iyi para var birde o videolara reklam koydun mu gelsin paralar :eller:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
İyi olur. Ben last of us'ı EasterGamerz kanalında dizi izler gibi izledim. Aynı şekilde Bsc'de yayınlanan Dayz serisini de takip ettim.
Ama gta gibi eski oyunların videolarını yüklemek yerine, yeni oyunları oynayıp bu oyunların videolarını kanalında paylaşan ilk kişilerden olmaya çalışın. Çünkü yeni oyunları edinemeyen ya da geç edinecek kişiler bu oyunları merak ediyor. Kişi youtube da ilgili aramayı yaptığında ziyaret edeceği ilk kanal sizin kanalınız olsun.

Gta 5 cikar cikmaz baslamayi dusunuyorum, anlatimlarim vardi daha onceden begenildiler eglenceli anlatiyorum zaten :D

doctorrr

doctorrr

Üye
epicgamingtr fena değil. bizim jenerasyondan elemanlar oldukları için geyikleri de sarıyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlatirken esprilerim falan guzel oluyor diyr dusunuyorum ki izleyenlerin dusunceside bu yonde, onun disinda ergen kanallari var, adam espri yapacam diye yirtiniyor, sacma sapan seylerle dalga geciyor. Anlatirken birazda icten olunmasi gerektigini dusunuyorum, diger turlu sesi kisip oynanisi izlemek daha makul oluyor :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
p0gp diye bi çocuk var onun gibi olmasın da

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: :ehe

Akıncı

Akıncı

Üye
erkeksin olum sen.Yapıştır cevabı en fazla fayak yersin nolcak

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yav bu konu onemli burayi bozmayalim :ehe ona gore gidip bir dunya para sayacam :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
En fazla parami cope atmis olcam nolcak :ehe ki ben o paraya hard diskde dusunuyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt