Xperian UI Rom ve Uygulamaları [JB][4.1.2] V2

Sponsorlu Bağlantılar

excitir06_84

Üye
bende hersey mukemmel calısıyo arkadaslar sadece gordugum ıkı sey bırı orjınal wıfısınde bıraz dusuk cekım gucu ıkıncısıde radyo yok tabı oda eksıkse eger.stabıl ve oyun performansı gayet guzel.

deadhero

Üye
    Konu Sahibi
Ben kaldırdım.

Gözlemlediğim hatalar:

- Resim çektikten sonra yeşil gözüküyor (Kaydedince sorun yok)
- Panaroma resim çekilemiyor.
- Galeride video olarak gözüken uygulamaların iconları var.
- Bazen müzkleri ve resimleri görmüyor sebebini anlamadım herşeyi deniyorum olmuyor, cwmden yedek yüklüyorum düzeliyor.

Bu arada kendi romumu yapıyorum yakında paylaşacağım süper bir rom olacak. Cm9 tabanlı olacak fakat cm10'dan eksiği olmayacak.

ahmetbaslik

Üye
hocam açılışı çok uzun sürüyor ya 10 dakikadır bekliyroum

deadhero

Üye
    Konu Sahibi
systemchi

systemchi

Üye
Rom gerçekten harika,şimdiye kadar en beğendiğim rom diyebilirim,yaklaşık 1 aya yakındır kullanıyorum honeyx7up kernel ile şarj çok iyi gidiyor 2 gün rahat kullanıyorum.Bildik cm10 bugları haricinde bi buga rastlamadım lite versiyonunu kullanıyorum ve 180mb ye yakın boş ram var hep,ayrıca yükleyenlere tavsiyem walkman uygulamasını xperia i1 honami walkman ile güncelleyin çok daha iy oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
Mücteba

Mücteba

Üye
oyun performansi nasil gta3 gibi oyunlarda kasma oluryormu

cabır

Üye
playstation mobile calisiyomu arkadaslar

deadhero

Üye
    Konu Sahibi
Evet

gungor17

Üye
Rom çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim

pitbull16

pitbull16

Üye
mp3ler zil sesi Yapılmıyor mu?

Mücteba

Mücteba

Üye
Ben kaldırdım.

Gözlemlediğim hatalar:

- Resim çektikten sonra yeşil gözüküyor (Kaydedince sorun yok)
- Panaroma resim çekilemiyor.
- Galeride video olarak gözüken uygulamaların iconları var.
- Bazen müzkleri ve resimleri görmüyor sebebini anlamadım herşeyi deniyorum olmuyor, cwmden yedek yüklüyorum düzeliyor.

Bu arada kendi romumu yapıyorum yakında paylaşacağım süper bir rom olacak. Cm9 tabanlı olacak fakat cm10'daneksiği olmayacak.

Yeni romunu bekliyoruz :D

gungor17

Üye
Benim gördüğüm tek bir problem var bi sayfadan baska bi sayfaya girdimde eski sayfanın yazıları çıkıyor ve yavaş yavaş yok oluyor neredeyse hep böyle bunun neden oldugunu bilen varmı acaba ben ayarlarımı yapamadım telefonum galaxy wonder yardım bekliyorum

gungor17

Üye
Bu arada kullandığım en güzel rom 4.1.2 sürümlü bu rom miui de dahil bi dünya rom yükledim ama en kullanışlı rom 4.1.2 tabanlı romlar ve rom bi harika yanlız şarjı çok çabuk bitiriyor ona çözüm bulamadım

be-cool

Üye
Merhaba,
Arkadaşım romunu 3 gündür test ediyorum öncelikle emek harcadığın için teşekkür ediyorum. Gelelim romun + ve - yönlerine
1- Rom görsellik açısından çok güzel duvar kağıtları mükemmel
2- Zil sesleri güzel
3-İnternet wifi ya da data bağlantılarında sıkıntı yok
4- Hesap sync gayet başarılı
5- Albüm uygulaması facebook ve picasa fotoğraflarını sync edebiliyor
6- Sony araç modu güzel
7- gmail hotmail vs hesaplara ulaşmada sıkıntı yok
8- İki adet tarayıcı yüklü chrome aşırı kasıyor
9- Hangouts çalıştıramadım
10- kamerada yeşil renk hastalığı bunda da var
11-Kamera kayıtlarını harici diske yapmıyor.
12- Rehber bazen çok kasıyor
13- Şarj performansı daha önce cm9 kullanmış biri için çok kötü
şimdilik bunlar.

maygel

Üye
merhaba ben yükledim çokta güzel oldu. şimdiye kadar yükledigim en güzel rom diyebilirim. herkese teşekkürler

cabır

Üye
ya arkaslar sorununvar dio cm10 un yuzunden cm10 uzerine kurukdugu icin kamerada yesil oluyo xperia rom u bna ii kotu yanlarini anlatirmisiniz arkaslar cm9 dan sıkıldim artik

drag10

drag10

Üye
Arkadaslar bu Romda resimlerdeki gibi hesap makinesini falan nasil ayri pencere gibi acicaz

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Bu hangi telefon için acaba tüm 4.1.2 JB için mi ya da ?

YILMAZ542

YILMAZ542

Üye
bana sadece kilit ekranı lazım zip in içinde nerde bulabilirim kilit ekranını yada link atarmısınız

T.serdar

Üye
Arkadaslar v3 cikti indirdim fakat absorbe.... Hatasi aliyorum cwm de yuklerken cwm surumu 6.0.5.0 sebebini bilen varsa yazabilirmi?

Üst Alt