hTC One Fiyatı Düşer mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi

aklımda S4'ün derlenip sorunlarından ayrıştırılmış bataryası 2.600 mAh'tan 3.600 mAh'a çıkartılmış ve ekranı büyütülmüş versiyonu :)

Tabikide Samsung Galaxy Note III :ehe

bu tasarımla gelirse %99,9 Allah izin verirse alacağım :

- - - Eklendi - - -

IFA 2013 fuarında 4 eylülde tanıtılacak :)

- - - Eklendi - - -

1.8 GHZ Exynos 5 octa (sanırım snapdragon 800'e karşı güçlendirmeler yapılır)
2 GB Ram (çok ufak bir ihtimalle 3GB olabilir)
s4'teki gpunun overclock edilmişi (bir ihtimal daha iyi bir gpu kullanılabilir)
s4 teki yazılımsal özellikler ve daha fazlası :)

Ama bu telefonda artık telefon denmez :) Tablet resmen yani .Şahsen ben kulağıma götürmekten utanırım :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Ama bu telefonda artık telefon denmez :) Tablet resmen yani .Şahsen ben kulağıma götürmekten utanırım :)

o kişiden kişiye değişir ama s4'teki gibi ekran yanakları inceltilip boyutun note 2 ile aynı kalması bekleniyor :evet: hem niye utanıyorsun ki asıl bence adamın telefonu ne kadar büyük diyenlerin kendi cahilliği :evet: kaldı ki öyle çok abartılı değil :)

taşınması da kullanıcılarına sor geneli problem olmuyor diyecektir gerçekten de öyle :)

codblackops2

codblackops2

Üye

o kişiden kişiye değişir ama s4'teki gibi ekran yanakları inceltilip boyutun note 2 ile aynı kalması bekleniyor :evet: hem niye utanıyorsun ki asıl bence adamın telefonu ne kadar büyük diyenlerin kendi cahilliği :evet: kaldı ki öyle çok abartılı değil :)

taşınması da kullanıcılarına sor geneli problem olmuyor diyecektir gerçekten de öyle :)

boyutu normal her türlü cebe sigiyor telefonlada gayet rahat konuşuyorum:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Şöyle söyleyeyim, S3 2000 TL'den piyasaya girdi, üstüne Note 2 ve S4 gibi modeller cikti ve 1200 TL'ye kadar geriledi ki bunlar çıkmadan önce dahi S3 fiyatı oldukça gerilemişti. Yeni çıkan S4 fiyatı bile 400-500 TL kadar geriledi, örneğin Carrefour'da 1500 TL'ye bulabiliyorsunuz. Gelin görün ki HTC One X ve One S fiyatları oynamadı desek yeridir. One X'den sonra Butterfly ve One modelleri cikti, One X hala S4 ile aynı fiyat neredeyse. Bence hiç düsmesini bekleme..

avcitalip

avcitalip

Üye
Şöyle söyleyeyim, S3 2000 TL'den piyasaya girdi, üstüne Note 2 ve S4 gibi modeller cikti ve 1200 TL'ye kadar geriledi ki bunlar çıkmadan önce dahi S3 fiyatı oldukça gerilemişti. Yeni çıkan S4 fiyatı bile 400-500 TL kadar geriledi, örneğin Carrefour'da 1500 TL'ye bulabiliyorsunuz. Gelin görün ki HTC One X ve One S fiyatları oynamadı desek yeridir. One X'den sonra Butterfly ve One modelleri cikti, One X hala S4 ile aynı fiyat neredeyse. Bence hiç düsmesini bekleme..

ülkemizdeki saçmalıklardan sadece bir tanesi :evet:

- - - Eklendi - - -

yanılmıyorsam sende almadan önce tereddüt ediyordun dimi ? :D

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi

O zaman bende hTC One Max beklerim :d:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
zamanla düşebilir Samsung telefonlar Çok Düşüyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt