Windows Phone için TL(Kontör) ile ödemede gelişme yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone için TL(Kontör) ile ödemede gelişme yokmu
Ya bu Windows Phone'lu telefonlar çıkalı 1yıl olacak neredeyse bu kredi kartı ile ödeme varda mağazada ama bir tek uygulamaları kontörle satın alma bölümü hala gelmedi ne zaman gelecek bu acaba

kursat99

kursat99

Üye
Bizde bekliyoz da ben bir haber duymadım.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Android ve iosta görmedim böyle bir ödeme şekli varmı bilmiyorum tabi. Ama iosta şunu gördüm. Media Markt gibi teknoloji mağazalarından 20 liralık fiş diyelim alıyorsun ve ios hesabına 20 lira yatıyor sende onu çatır çatır harcıyorsun. WP de böyle bir kıyaklık yapabilir aslında :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bizim operatörler ile Microsoft arasında bu konuda şimdilik hiç bir gelişme yok.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Android ve iosta görmedim böyle bir ödeme şekli varmı bilmiyorum tabi. Ama iosta şunu gördüm. Media Markt gibi teknoloji mağazalarından 20 liralık fiş diyelim alıyorsun ve ios hesabına 20 lira yatıyor sende onu çatır çatır harcıyorsun. WP de böyle bir kıyaklık yapabilir aslında :)

Kart değiller miydi gecen gordum

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Kart gibi birşey ya ama içeriği nedir tam olarak incelemedim annemin iosunda deneme fırsatım olmadı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bari bizede kart felan çıkarsa Microsoft.Kontor yükler gibi takılırız.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
microsoft nokiayaya güncellemeyi geç verirsin operatörlerimiz ile anlaşma yapmazsın tl ile ödeme konusunda hala bir gelişme sağladın sölesene sen ne işe yararsın microsoft :ehe

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çıkacağını sanmıyorum bçyle bir şeyin.

katil_197

katil_197

Üye
microsoft hesabında pin girindiye bişey var oraya kod girerek alıyorsun galiba

marazruno123

Üye
Neden windowsa bildirmiyoruzki? Yapılabilir

ÖEY

ÖEY

Üye
Bir şey soracağım, ios ve androidde bu mağazadan ödeme olayı nasıl yapılıyor peki?

kursat99

kursat99

Üye
Sanırsam onlarda da Kredi Kartı ile ama tam bilmiyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş haklı Microsoft'a bildirelim ya

n000k

n000k

Üye
Bir şey soracağım, ios ve androidde bu mağazadan ödeme olayı nasıl yapılıyor peki?
ios u bilmem ama androiddede kredi kartını tanımlıyorsun öyle alışveriş yapıyorsun..

partyhard

Üye
Androidde Google Wallet var Appleda apple cüzdan

n000k

n000k

Üye

Üst Alt