artık yeter ettin turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
artık yeter ettin turkcell
arkadaşlar daha bugün hattıma 20 tl yükledim herzamanki gibi turkcell gelen 14 tl ye el koydu -8 deydim 8 tl oraya gitti 6 tl nereye gitti bilmiyom 4 tl mide az once gittiğini fark ettim calarkendinlete üye olmuşum nasıl oldu bende bilmiom olan bütün param gitti bunu nasıl düzeltirim biliyormusunuz yardım edim

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
müşteri hizmetlerini ara hangi paketlere üyeysen öğren tek tek iptal ettir

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
    Konu Sahibi
yok hacı böle olmayacak hergun musteri hizmetlerini aramakta sıktı artık ben en iyisi hattımı değiştirim

Incredible

Incredible

Üye
Bende sorun yaşıyorum.Arada dışardayken 1 liralık net harcayıp 50 mb alıyorum.Adamlar orjinal tarayıcı harici açmazsam ek para yazıyor.4 TL gitti bakiyemden durduk yere :off:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
üye olduğun içın gidiyor üye olmazsan gitmez :tşk:

ginaz

Üye
Bende sorun yaşıyorum.Arada dışardayken 1 liralık net harcayıp 50 mb alıyorum.Adamlar orjinal tarayıcı harici açmazsam ek para yazıyor.4 TL gitti bakiyemden durduk yere :off:

Orjinal tarayiciyla ne alakası var. Harcadığın mb hesaplanir neyle harcadığın değil. İstersen pcye bağla teli öyle gir fark etmez. Başka birşeyden gitmiştir paran

gerrard000

Üye
arkadaşlar daha bugün hattıma 20 tl yükledim herzamanki gibi turkcell gelen 14 tl ye el koydu -8 deydim 8 tl oraya gitti 6 tl nereye gitti bilmiyom 4 tl mide az once gittiğini fark ettim calarkendinlete üye olmuşum nasıl oldu bende bilmiom olan bütün param gitti bunu nasıl düzeltirim biliyormusunuz yardım edim

Senin ki yine iyi çalarken dinleti iptal ettiğim halde 4tl kestiler :D

Üst Alt