Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
Şu Programı TÜrkçeye Çevirebilirmisiniz Lütfen ;

VELİS Auto Brightness

Otomatik parlaklık ayarı yapmaya yarayan bir program ancak ayarları biraz karışık olduğu için yapamadım.. Program Işığa çıkınca parlaklığı otomatik arttırıyor buda şarjdan acaip tasarruf :oke: Çevirirseniz çok sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

Merhabalar Aşağıdaki Programı türkçeleştirebilirmisiniz acaba ?

Program Adı ; VELİS AUTO BRİGHTNESS
Program Boyutu ; 364,2 KB
Dosya ;

Şimdiden teşekkürler .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Program Dosyası burada ;

ka_za

ka_za

Üye
Şu Programı TÜrkçeye Çevirebilirmisiniz Lütfen ;

VELİS Auto Brightness

Otomatik parlaklık ayarı yapmaya yarayan bir program ancak ayarları biraz karışık olduğu için yapamadım.. Program Işığa çıkınca parlaklığı otomatik arttırıyor buda şarjdan acaip tasarruf :oke: Çevirirseniz çok sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

Merhabalar Aşağıdaki Programı türkçeleştirebilirmisiniz acaba ?

Program Adı ; VELİS AUTO BRİGHTNESS
Program Boyutu ; 364,2 KB
Dosya ;

Şimdiden teşekkürler .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Program Dosyası burada ;

Telefonunda onu yapamiyormu?

Kytos

Kytos

Üye
Aynen telefonun yapması lazım

tihame

Üye
markette tasker diye bi program var. onuda cevirirmisin

ahmetsahin

ahmetsahin

Üye
ttpod un son sürümü nü Türkçeye çevirebilir misiniz

Kytos

Kytos

Üye
Arkadaşım link verin diyorum ya

Kytos

Kytos

Üye
Hoca Naptın Ya Yaz Bitti Nerdeyse Daha Beklermiyiz

Dedim ya kesin sonuç veremem. Bazı uygulamaların koruması olduğu için oluyo öyle. Bekleme derim, sanırım koruma var senin uygulamada

Kytos

Kytos

Üye
nasıl indirilir söyleyebilirmisin kısaca ben bulamadım
Yanlış hatırlamıyosam şöyle:Settings kısmında languages kısmı var. Orda Turkish diye bi seçenek var aşağılarda. Tıklayınca google play'e yönlendiriyo seni zaten. Ordan indirirsin. Settings e girmeden önce mobil veriyi aç

• Beğen
Tepkiler: Ferzan

61safak

Üye
Kytos

Kytos

Üye
Oldu mu Ferzan ?

halittosun

Üye
Ya Hoca Valla Merakımdan Soruyorum Konuyu Açtığından Bu Güne Kadar Türkçeye Çevirdiğin Bir Uygulama Oldumu Paso Onun Türkçesi Var Bu Kilitli Çevrilmiyo Gibi Bahanelerden Başka Bir Şey Görmedik Allaha Şükür Anlaşılan Sende Kolpasın Yapamıyosan Yapamıyorum De İnsanları Beklentiye Bari Sokma.

Kytos

Kytos

Üye
Ya Hoca Valla Merakımdan Soruyorum Konuyu Açtığından Bu Güne Kadar Türkçeye Çevirdiğin Bir Uygulama Oldumu Paso Onun Türkçesi Var Bu Kilitli Çevrilmiyo Gibi Bahanelerden Başka Bir Şey Görmedik Allaha Şükür Anlaşılan Sende Kolpasın Yapamıyosan Yapamıyorum De İnsanları Beklentiye Bari Sokma.

Battery saver pro ve screenshot ux var belliki tüm yorumları okumamışsın. Isteyen olmadı link vermedim. Boş atar yapma çeviri işine kalksan hepsinin çevrilmediğini görürsün

en-sel

en-sel

Üye

Bu uygulamayı çevirebilirmisiniz

Üst Alt