WhatsApp’e Rakip Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp’e Rakip Geliyor!
[h=2]Efsanevi torrent sitesi Pirate Bay'in kurucusu WhatsApp'e rakip olacak bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor. Peki, bu yeni uygulama nasıl olacak? Ayrıntılar haberimizde.[/h]

Popüler torrent sitesi Pirate Bay'ın kurucularından olan Peter Sunde, yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştirmeye başladı. Android ve iOSplatformları için geliştirilecek olan bu uygulama kullanıcıların gizliliğini esas alıyor.İsveç dilinde gizli anlamına gelen "hemlis" adındaki mesajlaşma uygulaması, kullanmış olduğu şifreleme sistemi sayesinde devletin ve servis sağlayıcılarının mesajlarınıza ulaşmasını engelliyor. BöylelikleHeml.is uygulamasını kullananlar güvenli bir şekilde mesajlaşabiliyor.Çok sade bir arayüze sahip olan Heml.is uygulaması iOS 7'nin arayüzüne uygun olarak tasarlanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Heml.is uygulamasının hayata geçirilmesi için ekip 100.000 dolarlık bir hedef koydu. Şimdiden bu bağış hedefinden fazlasını toplanmış durumda. Eğer sizde uygulamaya bağış yapmak istiyorsanız buradan 'in sitesine ulaşabilirsiniz.
Uygulamaya 5 Dolar ve üzeri bağış yaptığınız takdirde, uygulama indirilebilir hale geldikten sonra aktif etmeniz ve ekstra seçenekleri kullanmanız için size 2 adet kod gönderilecek.
Çok yakında Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilebilir olacak Heml.is uygulaması şifreleme sistemi ve muhteşem arayüzü sayesinde WhatsApp'e rakip olacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: -Empat-

smh60

smh60

Üye
Rakip olabileceğini pek sanmıyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Hemlis mi Heml.is mi? Haber için :tşk:

IVI-Elia

Üye
WeChat geleceğin en iyisi olacak

foreverthe

foreverthe

Üye
Çok farklı şeyler yapması lazım. WeChat belki Whatsapp'ı geçebilir gerçi belkide geçmiştir ama bizim ülkemizde yaygın değil.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Benim üçün en iyisi agent mail.ru :)

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Hemlis mi Heml.is mi? Haber için :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

bu adamları bilen bilir. görüceksiniz elit kalite bi yazılım olucak ayrıca wechatten hiçbişey olmaz whatsapp viber tango şuan en iyileri. şifreleme sistemi sayesinde gizlilik üst seviyede olucak

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar WhatsApp adlı uygulama casus bir uygulama. iOS kullanan arkadaşlara iMessage servisini kullanmalarını öneririm. Bu uygulamada bir nevi casus uygulama olursa ben asla indirmemeyi düşünüyorum.

Puck

Puck

Üye
Arkadaşlar WhatsApp adlı uygulama casus bir uygulama. iOS kullanan arkadaşlara iMessage servisini kullanmalarını öneririm. Bu uygulamada bir nevi casus uygulama olursa ben asla indirmemeyi düşünüyorum.

casus derken milyonlarca insan kullanmıyor mu bunu ?

messevim

messevim

Üye
rakip olabileceğini Zannetmiyorum.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Blackberry Messenger gibi :hmmm

phasan

phasan

Üye
Rakıp olmaz

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Maalesef ergen arkadaslarimiz suru psikilojosi sayesinde ayni seylere odaklandiklari ve ayni programlardan baska bir sey denememesi sebebi ile tutacagini sanmiyorum, anca aralarinda "popüler" olanlari bu uygulamayi kesfedebilirse digerlerinede ancak o sekilde bulasir. Ornegin ebuddy xms whatsapptan daha guzel bana gore ama kullanan olmayinca haliyle bende kullanamiyorum.

saruman_me

saruman_me

Üye
olurmu olur ama zamanla kulanıcı potansiyeline bakar şu an whatsapp baya bir popiler ama güzel alternatiflerin olmasıda kötü olmaz..:oke:

aleranol

aleranol

Üye
:rica:

- - - Eklendi - - -

bu adamları bilen bilir. görüceksiniz elit kalite bi yazılım olucak ayrıca wechatten hiçbişey olmaz whatsapp viber tango şuan en iyileri. şifreleme sistemi sayesinde gizlilik üst seviyede olucak

Bu adamları bilen bilir? Merak ettim torrent olarak öne çıkan sitenin kurucularının ne yaptığını. Ayrıca bir ton torrent ölüyken artık bakmıyorum bile.

- - - Eklendi - - -

Eklemek istiyorum whatsapp gerçekten oldukça iyi ve kaliteli bir uygulama. Tek sorunu karşıdaki kişinin durumunu ve mesajlarını 2 3 sn sonra iletmesi. Muhtemelen yoğunluk dolayısıyla oluyordur.

Akıncı

Akıncı

Üye
rakip olması çok zordur.

Üst Alt