Mozilla Firefox Delta Search Kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Mozilla Firefox Delta Search Kaldırmak
Öncelikle firefoxda yeni sekme açıp "about:config" yazıyoruz ve söz veriyorum dikkatli olacağım seçeneğine tıklıyoruz
2. olarak arama kısmına "newtab" yazıyoruz ve "browser.newtab.url" yazan kısma sağ tıklayarak sıfırla diyoruz artık düzeldi

:sirit:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sorduk mu?

:ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Akıncı

Akıncı

Üye
:tşk: chrome kullanıyoruz

ismail

ismail

Üye
biliyorum ama ne zaman ordan bişi yapsam söz veriyom kısmı komik gelmiştir :kop2:

• Beğen
Tepkiler: achambo
ismail

ismail

Üye
sevimlilik çabaları bunlar hepsi game of USA :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
oh be işe yaradı yine :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben chrome'cuyum aga fayırfoksun arayüzü hoşuma gitmiyo. çok lümpen

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Öncelikle firefoxda yeni sekme açıp "about:config" yazıyoruz ve söz veriyorum dikkatli olacağım seçeneğine tıklıyoruz
2. olarak arama kısmına "newtab" yazıyoruz ve "browser.newtab.url" yazan kısma sağ tıklayarak sıfırla diyoruz artık düzeldi

ne işe yarıyo şimdi bu :hmmm yani elimize ne geççek :blink:

• Beğen
OPC

OPC

Üye
Ben chrome'cuyum aga fayırfoksun arayüzü hoşuma gitmiyo. çok lümpen

Fayırfoksu alacan kuracan mesela elektronik sitelerinin hepsini yer imi ekleyecen sonra hepsini bi klasöre atacan sonra o klasörde tümünü sekmelerde aç seçeneği oluyor çok 10 numara oluyor o zaman :yuru

ismail

ismail

Üye
ben de yandex browserci olicam :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Benim arama motorunu değiştiren tek şey sxe ona da izin vermiyorum yazık degistiremiyor :ehe

kobalturk

Üye
teşekkürler

cakal1907

cakal1907

Üye
Teşekkürler...

Emeğe Saygı Lütfen...

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu kesin çözüm değil spyhunter i ndirip kurun pcyi taratın sorun halloluyor.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt