Kardesimizfi.. Kusu vardi. Buralarda takilirdi. Goren, bilen duyan tutsun kulagindan getirsin onu.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Bir Zamanlar tempestshine Vardi Kardesimizfi.. Kusu vardi. Buralarda takilirdi. Goren, bilen duyan tutsun kulagindan getirsin onu.
Haydar Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: artık yok Genişletmek için tıkla ... artık yok anlamına gelmez bu.gelebilir
Haydar Emekli Yönetici severdim can'ı saygıda kusur etmez idi yaşına göre tecrübeliydi bunu hep söylerdim tekrar görmeyi isterim
severdim can'ı saygıda kusur etmez idi yaşına göre tecrübeliydi bunu hep söylerdim tekrar görmeyi isterim
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Uyuz oldum şimdi gelmesin istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Niye?
MrExpert Üye Ne üyeler geldi geçti bu forumdan hepsi unutuldu gitti elbet bizde bir gün gideceğiz ilelebet olamayacağız burada...
Ne üyeler geldi geçti bu forumdan hepsi unutuldu gitti elbet bizde bir gün gideceğiz ilelebet olamayacağız burada...
ismail Üye can kardeşim daha geçen aylarda ayın üyesi olmuştu Misyonunu tamamladığını düşünüp zirvedeyken emekli mi oldu
can kardeşim daha geçen aylarda ayın üyesi olmuştu Misyonunu tamamladığını düşünüp zirvedeyken emekli mi oldu
MaxipmaN Üye doctorrr' Alıntı: Joshlogdan anlıyodu o öğrettiydi bana Genişletmek için tıkla ... onu bilmeyen pek kalmadı
doctorrr' Alıntı: Joshlogdan anlıyodu o öğrettiydi bana Genişletmek için tıkla ... onu bilmeyen pek kalmadı
doctorrr Üye MaxipmaN' Alıntı: onu bilmeyen pek kalmadı Genişletmek için tıkla ... Yok geçen sene öğretmişti zaten
MaxipmaN' Alıntı: onu bilmeyen pek kalmadı Genişletmek için tıkla ... Yok geçen sene öğretmişti zaten