Galaxy Note III, dört farklı versiyon olarak sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Nisan ayı sonunda sunduğu amiral gemisi modeli, Galaxy S4‘den sonra, şimdi de en çok ses getirecek olan ikinci akıllı telefon modeli olan Galaxy Note III‘ü sunmaya hazırlanıyor. Eylül ayında Almanya Berlin‘de düzenlenecek olan IFA 2013′de gün yüzüne çıkması beklenen akıllı telefon hakkında yeni iddialar da gelmekte.

Son ortaya atılan iddia ise, Galaxy Note III‘ün dört farklı versiyon olarak sunulacağı yönünde. Bu versiyonlara bakacak olursak eğer:
  1. Üst düzey malzeme, 13MP arka kamera, kırılmaz AMOLED ekran
  2. Plastik malzeme, 13MP arka kamera, AMOLED ekran
  3. Plastik malzeme, 13MP arka kamera, LCD ekran
  4. Daha ucuz Plastik Malzeme, 8MP arka kamera, LCD ekran
Ekran büyüklüğü olarak ise 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde sunulması bekleniyor. 3GB sistem belleği ile geleceği iddia edilen akıllı telefonun (Daha düşük fiyatlı versiyonda 2GB‘a düşürülebilir) ayrıca yonga seti olarak da Exynos 5 Octa ya da Qualcomm Snapdragon 800 ile geleceği yönünde bilgiler gelmekte.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

-efşan

-efşan

Üye
Bir iyiymiş.

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
3 ve 4 olmayacagi kesin gibi:hmmm

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bi alsam off

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
birkaç çeşit geleceği yalan benden söylemesi araştırmalarıma ve düşüncelerime göre

Türkiye'de yine Exynos 5'li model satılacak ancak bu 1.8GHZ olacak diğer versiyonda ise Snapdragon 600 kullanılabilir sadece overclock yapılıp piyasaya sürülebilir diye düşünüyorum Snapdragon 800 anca LTE versiyonda olabilir :hmmm daha sonra 3GB Ram ile geleceğini pek zannetmiyorum o anca LTE versiyonda olur

aslında beklentim her zamanki gibi olması

Galaxy S serisinin derlenip sorunsuz hale getirilip birkaç özellik ve overclok yapılıp piyasaya sunulması ki farklı olacağını hiç sanmıyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

3 ve 4 olmayacagi kesin gibi:hmmm

aynen,samsung amoledci :ehe

• Beğen

MaxipmaN

Üye
birkaç çeşit geleceği yalan benden söylemesi araştırmalarıma ve düşüncelerime göre

Türkiye'de yine Exynos 5'li model satılacak ancak bu 1.8GHZ olacak diğer versiyonda ise Snapdragon 600 kullanılabilir sadece overclock yapılıp piyasaya sürülebilir diye düşünüyorum Snapdragon 800 anca LTE versiyonda olabilir :hmmm daha sonra 3GB Ram ile geleceğini pek zannetmiyorum o anca LTE versiyonda olur

aslında beklentim her zamanki gibi olması

Galaxy S serisinin derlenip sorunsuz hale getirilip birkaç özellik ve overclok yapılıp piyasaya sunulması ki farklı olacağını hiç sanmıyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

aynen,samsung amoledci :ehe

lcd varya ::ehe

• Beğen
smh60

smh60

Üye
İyi olur bence bütçe sıkıntısı yaşayanlar için

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Kırılmaz Amoled Ekran derken ?

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Türkiye'ye SnapDragon 800'lü olanı gelirse daha iyi olur. Ayrıca büyük ihtimal bunlardan 1.si veya 2.si Olur.

MaxipmaN

Üye

gorilla yerine plastik ekran(ben yere düşürdüğümde şaka gibi gorilla sapasağlamdı ama amoled ekran pertti :zzz:)

- - - Eklendi - - -

amiral gemilerinde lcd kullanacağını sanmam :evet:

para için herşeyi yapar samsung :D

aleranol

aleranol

Üye

gorilla yerine plastik ekran(ben yere düşürdüğümde şaka gibi gorilla sapasağlamdı ama amoled ekran pertti :zzz:)

- - - Eklendi - - -

gorilla da ekran değilki sadece camı:islik

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar 2 adet versiyonda sunulabilir. LTE ve 3G'li versiyon. Bence Türkiye'de de LTE versiyonu sunarlar. Çünkü; Türkiye yavaş yavaş LTE teknolojisine geçiyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
bi alsam super olur

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar 2 adet versiyonda sunulabilir. LTE ve 3G'li versiyon. Bence Türkiye'de de LTE versiyonu sunarlar. Çünkü; Türkiye yavaş yavaş LTE teknolojisine geçiyor.

yavaş yavaş dediği daha en az 3-4 yıl daha var gibi görünüyor daha lisansları alacaklar altyapıyı güçlendirecekler falan filan :evet:

tapatalk

tapatalk

Üye
Tr ye exynos gelir

enterneoll

enterneoll

Üye

- - - Eklendi - - -

note seisi amiral gemisi olarak geçmiyor :D amiral gemileri galaxy s serisi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Exynos ve Snapdragon ile çıkarsa ülkemize S4'te olduğu gibi Exynos ile gelir diye düşünüyorum.

Üst Alt