Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Selam

benim bir problemim var bir kaç defa denedim çözemedim. detaylı olarak anlatacağım umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ben evolsu belirtilen gibi SW RESET ile kurmuştum nokia 808'ime. daha sonra telefona yine bu sitede paylaşılan purepack 4x4'üde kurmuştum. Haritalar ile ilgili sıkıntılar yaşayınca ve pusulada belirgin bir kayma olunca telefonu orjinaline döndürmek istedim ama başaramadım.

Gerek bu siteden gerek farklı kaynaklardan gerekse Nokia Firmware Editor'den Nokia 808 orj dosyalarını isdirsemde flash işleminde sürekli sorun yaşamadım dead flash atmak zorunda kaldım ama yine telefona orjinal yazılımı yükleyemedim.

Sorun şurda aynı adımları izlememe rağmen evols kurulurken orj yazılım kurulmuyor.
Hatayı şu şekilde izah edeyim;

tam phonixte yüzdelik kısım geçtikten sonra tel'in ekranında nokia test mode yazması gerekirken, test mode yazmıyor, sadece düz büyük NOKIA yazıyor ve o sırada phonix geri sayıma başlıyor. telefonu tekrar bulamıyor sanırım.
Evols yüklerken bu sorun yok. Ben garantiye yollamak istiyorum pusulanın yanlış gösteriminden dolayı fakat orj yazılımı kuramıyorum.
farklı yerlerden 4 tane orj dosya yazılımını indirmeme rağmen bir türlü sonuç alamadım.

Eğer sorunu nasıl çözeceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler

808 in eksi sürüm ofw yi flashlayın, olmazsa dead flash deneyin

Arkadaşlar telefon saatlerdir ölü vaziyette Phoenix ile Refurbsih ile yazılım atmaya çalışıyorum olmuyor phoenix i kaldırdım tekrar kurdum değişen bir şey olmadı hep hata veriyor şu an Xp bilgisayar var bulunduğum yerde bundan olabilirmi acaba?şimdi tekrar denedim Test Mode ekranı geliyor ama öyle kalıyor başka hiç bir hareket yok varmı bir fikri olan?teşekkürler

dead flash denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: BaySerkan

achambo

achambo

Üye
joshlog yaptım kamera geç kapanma sorunu kalktı:D

Abstract_Loco

Üye
abi gözümden kaçmış olabilir ama video ve fotoğraf düzenleyici ile ilgili bir açıklama yok yada ben görmedim :) yüklümü değil mi bilmiyorum ama yeni giriş ekranlarına duvar kağıdını değiştir seçeneğinden yeni duvar kağıdı atadım birinci seferde oldu. Daha sonra duvar kağıdını değiştirmek için ikinci sefer aynı şekilde denediğimde telefon yanıt vermedi görüntüler kısmına gelip görüntüleri açamadan dondu 3 5 dakika civarı bekledim sadece açık uygulamalar arasında geçiş yapabildim ama uygulamaya geçince o da yanıt vermedi algılamadı sadece geçiş olarak izin veriyodu yani sonra duvar kağıdı atama olayı arka planda kendini iptal edince normale döndü tekrar denedim yine aynı şekilde kasma oldu bu sefer uygulama geçişi falan da yapmadım ama yine bekletti şekilde aynı şekilde :) daha önce bekleme ekranından duvar kağıdı belirleme olayının video ve fotoğraf düzenleyici kaynaklı olduğunu tecrübe etmiş olduğumdan onu yükledim ve sorun çözüldü herhangi bi kasma donma falan yok aynı sorunu yaşayan varsa eğer tavsiye ederim :) yalnız bu düzenleyicilerin simgeleri menüye yada herhangi ah klasöre gelmedi gizli uygulama olarak mı atadın onu merak ettim lazım olmuyo zaten sadece öğrenmek için :)

deepcash

Üye
Hakan abi belle refrensten anna ya düşürmeyi başardım harika oldu :) Bu yaptığın çalışma gibi anna ya da yapsan çok güzel olurdu.

BaySerkan

BaySerkan

Üye

dead flash denediniz mi?

sorun bilgisayarda imiş dead flash olmuyordu evde laptop'tan dead flash atabildim telefon geri geldi ilginize teşekkür ederim.

cebimci

Üye
hakan abicim bu güncelleme yaptığın evols diğerine göre pek kullanışlı değil gibi ya donmalar fazla var bunda oyunlar yüklerken bundan bi önce ki evolsa göre biraz daha geç yüklüyo bi de mesela bi oyun yüklüycek oluyorum yükleme ekranı geliyor vaz geçiyorum yani yüklemeyip ıptale basınca telefon donup kalıyor bataryayi çıkartmak zorunda kalıyorum. Bundan öncekin de bu sorun yoktu. Telefon 603

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hakan abicim bu güncelleme yaptığın evols diğerine göre pek kullanışlı değil gibi ya donmalar fazla var bunda oyunlar yüklerken bundan bi önce ki evolsa göre biraz daha geç yüklüyo bi de mesela bi oyun yüklüycek oluyorum yükleme ekranı geliyor vaz geçiyorum yani yüklemeyip ıptale basınca telefon donup kalıyor bataryayi çıkartmak zorunda kalıyorum. Bundan öncekin de bu sorun yoktu. Telefon 603

Hafıza Kartı, Depo Hafızası Biçimlendirilip Telefona Hard Format Atılıp Yazılım Yüklendi Mi ?

cebimci

Üye

Hafıza Kartı, Depo Hafızası Biçimlendirilip Telefona Hard Format Atılıp Yazılım Yüklendi Mi ?

Evet herşeyi yaptım. Şuan ki evolstan bi önce ki vardı ya işte onu yüklerken yaptıklarımın aynısını bunda da yaptım. Daha öncekin de hiç bi sorun yoktu kasma donma hiç yoktu ama şuankinde sorun var galiba. Dediğim gibi genel de oyun yüklerken yükleme işlemi başlamadan iptal ediyorum telefon donuyor hiç bi yanıt vermiyor bataryayi çıkartmam gerekiyor .s ve uygulama ve ya oyun yüklerken diğer evolsa göre yavaş yüklüyo

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Evet herşeyi yaptım. Şuan ki evolstan bi önce ki vardı ya işte onu yüklerken yaptıklarımın aynısını bunda da yaptım. Daha öncekin de hiç bi sorun yoktu kasma donma hiç yoktu ama şuankinde sorun var galiba. Dediğim gibi genel de oyun yüklerken yükleme işlemi başlamadan iptal ediyorum telefon donuyor hiç bi yanıt vermiyor bataryayi çıkartmam gerekiyor .s ve uygulama ve ya oyun yüklerken diğer evolsa göre yavaş yüklüyo

Benimde Cihazım 603 Hiçbir Sorun Yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu kadar fazla mod'da olması normal bence

orhansworld

Üye
Arkadaşlar n8 kullanan biri bana radyo kullanark çal kısayolu var desin . Çünkü hertürlü indirip yüklüyorım evols n8 son çıkanda elfeneri var ses aynı ve rdyo kull çal kısayolu yok. Hakan bey siz bana sorunun benden kaynaklandığını söylüyorsunuz fakat değil

- - - Eklendi - - -

birde klasör simgelerini folder icon ile değiştirirken sizin kullandığınız şık paketi nerden bulabilirim

deepcash

Üye
Arkadaşlar n8 kullanan biri bana radyo kullanark çal kısayolu var desin . Çünkü hertürlü indirip yüklüyorım evols n8 son çıkanda elfeneri var ses aynı ve rdyo kull çal kısayolu yok. Hakan bey siz bana sorunun benden kaynaklandığını söylüyorsunuz fakat değil

- - - Eklendi - - -

birde klasör simgelerini folder icon ile değiştirirken sizin kullandığınız şık paketi nerden bulabilirim

N8 Kullanıyorum. Radyo kullanarak çal kısayolu widget olarak ve müzik çalarda müzik dinlerken seçeneklerde var.
El Feneri hala kaldırılmamış. Dolby ses eklenmiş.

Abstract_Loco

Üye

- - - Eklendi - - -

bende n8 kullanıyorum widget seçeneği olarak iki tane radyo kullanarak çal seçeneği var minisiyle beraber.

- - - Eklendi - - -

hakan abi bir de klasör simgesi değiştirme programında tweetian uygulamasının şeklini değiştirmek için uğraştım ama programın içinde çıkmıyor o yüzden seçemiyorum bu nedendir, bir çaresi var mıdır ? :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende n8 kullanıyorum widget seçeneği olarak iki tane radyo kullanarak çal seçeneği var minisiyle beraber.

- - - Eklendi - - -

hakan abi bir de klasör simgesi değiştirme programında tweetian uygulamasının şeklini değiştirmek için uğraştım ama programın içinde çıkmıyor o yüzden seçemiyorum bu nedendir, bir çaresi var mıdır ? :)
kabuk temada var teweetian ın simgesi o yüzden değişmez...

- - - Eklendi - - -

N8 Kullanıyorum. Radyo kullanarak çal kısayolu widget olarak ve müzik çalarda müzik dinlerken seçeneklerde var.
El Feneri hala kaldırılmamış. Dolby ses eklenmiş.
linkleri yenilendikten sonra el fenerinin çalışmadığını söylediler o yüzden kaldıramadım, linkleride daha sonra yenilemedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

googleye Gizli Uygulamaları Gösterme [Sis & Mod] yaz sis i indir kur, telefonu kapat aç menüde gözükecektir... yalnız telefonu yeniden başlat demiyorum kapat aç...

J_c_k

Üye

dead flash denediniz mi?

dead flash denediğimi yazmıştım zaten. dead flash ile de olmadı. Eski sürüm 808 ofw'sini nerden bulabilirim? Bulursam ve yüklersem, yüklendiği taktirde bir problem arz eder mi? Yeni sürümüne güncellemek için ne yapmak gerekir o aşamadan sonra

Abstract_Loco

Üye
hadi ya abi peki onu değiştirmenin ah yöntemi var mıdır kolay olan flash gerektirmeden falan. Kabuk temayı kullanmıyorum ben normalde zaten :) bir de abi resim ve fotoğraf düzenleyici ile ilgili birşey sormuştum ama aydınlatmadın beni :) kusura bakma kafanı şişiriyorum ama böyle :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya abi peki onu değiştirmenin ah yöntemi var mıdır kolay olan flash gerektirmeden falan. Kabuk temayı kullanmıyorum ben normalde zaten :) bir de abi resim ve fotoğraf düzenleyici ile ilgili birşey sormuştum ama aydınlatmadın beni :) kusura bakma kafanı şişiriyorum ama böyle :(

başka tema kullanıyorsan o temada var uygulama iconu :) ne sormuştun görmedim kardeşim

Abstract_Loco

Üye

başka tema kullanıyorsan o temada var uygulama iconu :) ne sormuştun görmedim kardeşim

tamamdır abi benim yüzümdenmiş simgesi değişiyor hallettim onu :) şeyi sormuştum abi bi de video ve fotoğraf düzenleyici ile ilgili evolsa açıklama koymamışsın galiba gözümden kaçmadıysa eğer. Bekleme ekranından duvar kağıdı değiştirirken ikinci seferden sonra çok fazla kastı böyle yanıt vermedi falan duvar kağıdıda değiştiremedim. Sonra bunun vd ve ftğ düzenleyici kaynaklı olduğunu bildiğimden onu yükledim sorun halloldu ama simgeleri çıkmadı lazım değil gerçi simgeler sadece gizli uxğulama mı yaptın yoksa başka bi yanlış birşey mi yaptım ben onu anlamak istedim :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
sorun bilgisayarda imiş dead flash olmuyordu evde laptop'tan dead flash atabildim telefon geri geldi ilginize teşekkür ederim.

geçmiş olsun :oke:

dead flash denediğimi yazmıştım zaten. dead flash ile de olmadı. Eski sürüm 808 ofw'sini nerden bulabilirim? Bulursam ve yüklersem, yüklendiği taktirde bir problem arz eder mi? Yeni sürümüne güncellemek için ne yapmak gerekir o aşamadan sonra

gözümden kaçmış. 701 de aynı sorun ile karşılaşmıştım. hiçbir şekilde ofw ve cfw yi ne dead olarak ne de normal olarak flashlamama izin vermiyordu. eski sürümü indirip dead flashladım ve telefon açılmıştı. eski sürüm ofw yi NaviFirm ile indirebilirsin :oke: yine yapamazsan team den yardımcı olmaya çalışırım

Üst Alt