tass_co1983
Üye
Selam
benim bir problemim var bir kaç defa denedim çözemedim. detaylı olarak anlatacağım umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Ben evolsu belirtilen gibi SW RESET ile kurmuştum nokia 808'ime. daha sonra telefona yine bu sitede paylaşılan purepack 4x4'üde kurmuştum. Haritalar ile ilgili sıkıntılar yaşayınca ve pusulada belirgin bir kayma olunca telefonu orjinaline döndürmek istedim ama başaramadım.
Gerek bu siteden gerek farklı kaynaklardan gerekse Nokia Firmware Editor'den Nokia 808 orj dosyalarını isdirsemde flash işleminde sürekli sorun yaşamadım dead flash atmak zorunda kaldım ama yine telefona orjinal yazılımı yükleyemedim.
Sorun şurda aynı adımları izlememe rağmen evols kurulurken orj yazılım kurulmuyor.
Hatayı şu şekilde izah edeyim;
tam phonixte yüzdelik kısım geçtikten sonra tel'in ekranında nokia test mode yazması gerekirken, test mode yazmıyor, sadece düz büyük NOKIA yazıyor ve o sırada phonix geri sayıma başlıyor. telefonu tekrar bulamıyor sanırım.
Evols yüklerken bu sorun yok. Ben garantiye yollamak istiyorum pusulanın yanlış gösteriminden dolayı fakat orj yazılımı kuramıyorum.
farklı yerlerden 4 tane orj dosya yazılımını indirmeme rağmen bir türlü sonuç alamadım.
Eğer sorunu nasıl çözeceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler
808 in eksi sürüm ofw yi flashlayın, olmazsa dead flash deneyin
Arkadaşlar telefon saatlerdir ölü vaziyette Phoenix ile Refurbsih ile yazılım atmaya çalışıyorum olmuyor phoenix i kaldırdım tekrar kurdum değişen bir şey olmadı hep hata veriyor şu an Xp bilgisayar var bulunduğum yerde bundan olabilirmi acaba?şimdi tekrar denedim Test Mode ekranı geliyor ama öyle kalıyor başka hiç bir hareket yok varmı bir fikri olan?teşekkürler
dead flash denediniz mi?

yüklümü değil mi bilmiyorum ama yeni giriş ekranlarına duvar kağıdını değiştir seçeneğinden yeni duvar kağıdı atadım birinci seferde oldu. Daha sonra duvar kağıdını değiştirmek için ikinci sefer aynı şekilde denediğimde telefon yanıt vermedi görüntüler kısmına gelip görüntüleri açamadan dondu 3 5 dakika civarı bekledim sadece açık uygulamalar arasında geçiş yapabildim ama uygulamaya geçince o da yanıt vermedi algılamadı sadece geçiş olarak izin veriyodu yani sonra duvar kağıdı atama olayı arka planda kendini iptal edince normale döndü tekrar denedim yine aynı şekilde kasma oldu bu sefer uygulama geçişi falan da yapmadım ama yine bekletti şekilde aynı şekilde