tatill bitmesinnn!

Sponsorlu Bağlantılar

ByJoKeeRr

Üye
    Konu Sahibi
tatill bitmesinnn!
herkes tatile çeşmeye bodruma gider bizde anca yaz stajı yapıp haftasonu kentpark(Eskişehir) havuz Aqua Park yaparız oda bazen :( nası bi adalettir bu ya :((

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Ramazandan Sonra Antalya:aha:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
e aqua dünya cenneti daha ne istiyorsun :D

ümran

Üye
kardeşim yanlış anlama dinimizde yüzmek haram değldir fakat örtünme açısından belli kuralları vardır (kadın,erkek farketmez) ve hçbir şekilde bu kurallara uyulmuyor ,diyeceğm şuki hava sıcak olabilir ALLAH buyurduki cehennem ateşi daha sıcaktır

-efşan

-efşan

Üye
Gereken zamanını azmederek harcayacaksın ki gelecek zaman hazzedesin.

SHS

SHS

Üye
onu bulamayanda var günde 2-3 işte çalışan, şükret buna da

-efşan

-efşan

Üye
Kızdırmayın Bro'mu. :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
şükretmelsn

messevim

messevim

Üye
sen haline şükret. Şu sıcakta madenler de çalışanlar demir fabrikalarında çalışanlar fırınlar da çalışanlar dururken sen neyden yakınıyorsn

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Biz de Gokturk tarafina gittik deniz kabardi kimse giremedi.

marist

marist

Üye
Sende yine o var, bizde oda yok.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
haline şükret ben sabah 7 den akşam 7 diye kadar tarladayım 34 derece sıcak resmen kafana işliyo akşam bir duş hoop uyuyosyn o yorgunlukla yaz tatili başladığından beri çalışıyorum sadece şu 3-4 gündür tatil yapıyorum yarın yine tarlaya ;) ne zaman biter işler bilmiyorum

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
haline şükret ben sabah 7 den akşam 7 diye kadar tarladayım 34 derece sıcak resmen kafana işliyo akşam bir duş hoop uyuyosyn o yorgunlukla yaz tatili başladığından beri çalışıyorum sadece şu 3-4 gündür tatil yapıyorum yarın yine tarlaya ;) ne zaman biter işler bilmiyorum

Aylık ne kadar alıyorsun acaba?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Biz evde oturuyoz kös kös.

kardeşim yanlış anlama dinimizde yüzmek haram değldir fakat örtünme açısından belli kuralları vardır (kadın,erkek farketmez) ve hçbir şekilde bu kurallara uyulmuyor ,diyeceğm şuki hava sıcak olabilir ALLAH buyurduki cehennem ateşi daha sıcaktır

Bunu bunu alın burdan.

esokmen

esokmen

Üye
Dünya adaletsiz

Mert

Mert

Üye
Ben 1 hafta tatil yapabildim :D
Şimdi bayrama kadar test-tost bebesiyim la

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ben hic film izlemiyordum.Firsat buldukca film izliyorum.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben denize ramazandan sonra

Takipçi Satın Al

Üst Alt