HTC One X Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One X Ekran Sorunu
Arkadaşlar dün babam telefoncudan HTC One X almış 2.el kendisine bugün eve getirdi ben kontrol ettiğimde ekranın sağ üst köşesinin orasında bir sarılık söz konusu ekran sararmış o köşede.Resimde yuvarlak içine aldığım yerde sarılık var ekranın.Sizce bunun sebebi ne olabilir yada bu sarılık ileride tüm ekrana yayılabilir mi?Screen test programlarıyla test ettim beyaz renkte ve kırmızı renkte belli oluyor diğer renklerde belli olmuyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sarılık resimde çok belli olmuyor ama bu sorun çok görülüyor One X'lerde. Ekran presli olduğundan buna baskı görmeside sebep olmuş olabilir.
3 hafta önce pantolonun orta cebindeyken yere diz çöktüğümde telefonun ekranına dizimle bastım yanlışlıkla. 3 gün boyunca senin dediğin gibi özellikle beyaz renkte sarı lekeler oldu. Sonra geçti ama.
Sarı bölgeye elle masaj uygula. Olmazsa çözüm cihazı garantiye göndermekten geçiyor.

Hayırlı olsun bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sarılık resimde çok belli olmuyor ama bu sorun çok görülüyor One X'lerde. Ekran presli olduğundan buna baskı görmeside sebep olmuş olabilir.
3 hafta önce pantolonun orta cebindeyken yere diz çöktüğümde telefonun ekranına dizimle bastım yanlışlıkla. 3 gün boyunca senin dediğin gibi özellikle beyaz renkte sarı lekeler oldu. Sonra geçti ama.
Sarı bölgeye elle masaj uygula. Olmazsa çözüm cihazı garantiye göndermekten geçiyor.

Hayırlı olsun bu arada.
sağolasın tertip evet resim çekerken çok uğraştım ama belli olmuyor resimlerde. Yani zamanla bu sarı leke dağılır mı ekrana yada zamanla geçer mi ileride bir sorun yaratır mı ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye

sağolasın tertip evet resim çekerken çok uğraştım ama belli olmuyor resimlerde. Yani zamanla bu sarı leke dağılır mı ekrana yada zamanla geçer mi ileride bir sorun yaratır mı ?
Bu sorun şu nedenlere bağlı olarak gerçekleşebilir; İlk olarak Uğur'un da dediği gibi baskıya bağlı olarak piksellerin zarar görmesi sonucu sararma olabilir ancak böyle bir durum söz konusu değilse telefon aşırı ısıya maruz kalıp piksellerini yanma ihtimali de var. Bunun zamanla geçmesi pek mümkün olmayabilir ancak sürekli sararma mevcutsa 2-3 gün ekran parlaklığı tamamen açık olacak şekilde güç tasarrufu kapalı şekilde kullanın. Eğer sonuç değişmezse teknik servise göndermeniz gerekecek. Ekran Değişimi yapılır ve cihaz teslim edilir. Kolay Gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Takipçi Satın Al

Üst Alt