LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Aramıza hoşgeldin bu arada konutu kuran arkadaş'a rica etsekte temaları konu başına eklesek

Tema linklerini resimleriyle atın ben eklerim konuya. Telefonum pazar günü geliyor bu arada. Büyük ihtimal abim benim telefonu alabilir bende xperia solayi alabilirim. Öyle bi söyleyeyim dedim.

seyamkk

seyamkk

Üye
Tema linklerini resimleriyle atın ben eklerim konuya. Telefonum pazar günü geliyor bu arada. Büyük ihtimal abim benim telefonu alabilir bende xperia solayi alabilirim. Öyle bi söyleyeyim dedim.

Hayırlısı kardeş sola'yada CM 10.1 var bağlantıyı kesmiyelim

seyamkk

seyamkk

Üye
Ekran görüntüleri alıp hemennyolluyorum

seyamkk

seyamkk

Üye
Xperia Z

HTC ONE

Galaxy S4

alperwan

Üye
En iyisi htc gibi duruyor. Sense 5.1 gayet basarili

- - - Eklendi - - -

Bu temalar oyle basit temalar degil galiba uygulama simgelerine kadar tamamen ayni yapiyolar

- - - Eklendi - - -

Seyamkk kardes htcnin ayarlar menusune girip oranin da bi resmini atabilir misin ?

seyamkk

seyamkk

Üye
En iyisi htc gibi duruyor. Sense 5.1 gayet basarili

- - - Eklendi - - -

Bu temalar oyle basit temalar degil galiba uygulama simgelerine kadar tamamen ayni yapiyolar

- - - Eklendi - - -

Seyamkk kardes htcnin ayarlar menusune girip oranin da bi resmini atabilir misin ?

Şuan bir dosya insiriyomda birazdan yüklerim

seyamkk

seyamkk

Üye
Ama herseyi aynı ayarlardaki ikona kadar.

alperwan

Üye
Dosyayi indirdikten sonra atarsan resmi sevinirim

folfol322

folfol322

Üye
LG e612 TR için sunulan v20C KDZ kullanıyorum :D Bana CM10 Beta 3'e geçmem için 10 neden yazabilecek var mı acep? :P (Fazlası da olur tabi, kaç gündür takip ediyorum konuyu, okuyorum karar veriyorum falan ama bi türlü içim sinmiyor neden anlamadım -_-)

alperwan

Üye
LG e612 TR için sunulan v20C KDZ kullanıyorum :D Bana CM10 Beta 3'e geçmem için 10 neden yazabilecek var mı acep? :P (Fazlası da olur tabi, kaç gündür takip ediyorum konuyu, okuyorum karar veriyorum falan ama bi türlü içim sinmiyor neden anlamadım -_-)

Bende ayni senin gibiyim kardes. Bir turlu icime sinmedi. Telefon hizlanacak performansi artacak hersey olumlu yonde ilerleyecek. Fakat benimde bir turlu icime sinmiyor

seyamkk

seyamkk

Üye
Pazartesi iş başı yapıcam beyler fazla online onlamam

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10 07.07.2013 Buildi Eklenmiştir.

- - - Eklendi - - -

Cyanogenmod 10.1 1 GHZ'lik Kernel eklendi...

Üst Alt