Sony xperia s nasil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

umuts61

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia s nasil yardim
Arkadaşlar ben sony xperia s alcam ama androidi 2.0.4 galiba 4.1i yukleyecektiler buna şu anda alsam yüklenmişmidir?Ya da başka bi telefon öneriniz var mı?Fiyatı en fazla 1000tl civari olsun.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar ben sony xperia s alcam ama androidi 2.0.4 galiba 4.1i yukleyecektiler buna şu anda alsam yüklenmişmidir?Ya da başka bi telefon öneriniz var mı?Fiyatı en fazla 1000tl civari olsun.

2.0.4 diye sürüm yok. 4.1 geldi Xperia S'e kendiniz de yükleyebilirsiniz basit işlemler... =)
Başka telefon bence 1250ye çıkıp Xperia SP alın aradaki farka değecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Ben olsam S almam...
Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

umuts61

Üye
    Konu Sahibi

2.0.4 diye sürüm yok. 4.1 geldi Xperia S'e kendiniz de yükleyebilirsiniz basit işlemler... =)
Başka telefon bence 1250ye çıkıp Xperia SP alın aradaki farka değecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Ben olsam S almam...

Teşekkürler yardımın için SP ne kadar vardır bayramda alacm telefonu da BİRAZ daha fiyatı düşer mi?Sağolasn tekrardan...

- - - Eklendi - - -

Kardeşim baktım şimdi spnin kamerası 8mp snin 12 kamerada büyük fark var

Invoke

Invoke

Üye
Teşekkürler yardımın için SP ne kadar vardır bayramda alacm telefonu da BİRAZ daha fiyatı düşer mi?Sağolasn tekrardan...

- - - Eklendi - - -

Kardeşim baktım şimdi spnin kamerası 8mp snin 12 kamerada büyük fark var

Belki düşer 1100e filan çok düşmez de belli de olmaz ama S'e 1000vermektense SP'ye 1250vermek daha mantıklı.
Kamerada büyük fark yok, megapiksele aldanmöayın, önemli olan lenstir, ve SP'nin kamerası kötü değil(bir teknoloji marketine gidip iki telefonla da aynı resmi çekin, bakın ya da youtube Xperia SP camera test gibisinden bir arama yapabilirsiniz, bence yeterli kamera konusunda ve S ile arasında kamera konusunda abartacak bir fark yok. Yalnız oyun oynayan biriyseniz SP daha iyi performans verecektir.

umuts61

Üye
    Konu Sahibi

Belki düşer 1100e filan çok düşmez de belli de olmaz ama S'e 1000vermektense SP'ye 1250vermek daha mantıklı.
Kamerada büyük fark yok, megapiksele aldanmöayın, önemli olan lenstir, ve SP'nin kamerası kötü değil(bir teknoloji marketine gidip iki telefonla da aynı resmi çekin, bakın ya da youtube Xperia SP camera test gibisinden bir arama yapabilirsiniz, bence yeterli kamera konusunda ve S ile arasında kamera konusunda abartacak bir fark yok. Yalnız oyun oynayan biriyseniz SP daha iyi performans verecektir.

Çok teşekkür ederim uygun bir fiyata bulursam alacağım.

umuts61

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim peki bu xperia sde playstation varmış bunun sorunları var mı ya da sp de var mı bu?

- - - Eklendi - - -

Kardeşim peki bu xperia sde playstation varmış bunun sorunları var mı ya da sp de var mı bu?

Invoke

Invoke

Üye
Sorunu yok, ama telefonu bir playstation olarak da düşünmeyin, kol bağlayabiliyorsunuz ve playstation sertifikası var. Playstation'un orijinal dualshocku filan uyumlu :pro: Bunu Sony'nin biraz geliştirmesi lazım, mesela bir kaç oyun firmasıyla anlaşıp sadece xperialara özel oyunlar ürettirse, güzel olurdu. Ama büyük bir artısı yok yani dediğim gibi. (Yavaş yavaş geliştireceğini düşünüyorum.)

SP'de de vardır, yeni xperialarda oluyor =)

- - - Eklendi - - -

Sen fiyatı azcık artırıp SP al, S almadığına SP aldığına memnun olursun =)

- - - Eklendi - - -

Oyun soruyorsunuz ya böyle, oyun konusunda SP daha öndedir (adreno 320gpu'sundan dolayı)

Takipçi Satın Al

Üst Alt