sim kart bant genişlikleri hk.

Sponsorlu Bağlantılar

seyfu37

Üye
    Konu Sahibi
sim kart bant genişlikleri hk.
arkadaşlar bir sorum olaacak;
şu anki telefonum gsm 900 ve 1800 band genişliklerini destekliyor..yurt dışına aynı telefona gsm 2100 bir sim kart taktığımda telefonumla arama ve mesajlaşma sorunsuz yapabilir miyim? internet, 3g, 4g, wifi vs. kullanmayı düşünmüyorum sadece arama ve mesajlaşma...

Eğer telefonum desteklesmezse, gsm 2100 band genişliğinde önerebileceğiniz en ucuz telefonlar hangileri(sar değeri düşük, siyah-beyaz veya renkli dokunmatik olmayan telefonlardan olursa çok daha iyi olur)

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Önereceğimiz Şu olsun Dediğimiz Bir Telefon yok çünkü O Şekilde Binlerce Telefon Var Araştır Biraz Aklına Yatanı al

seyfu37

Üye
    Konu Sahibi
Araştırdım genelde gsm 900 ve 1800 ile çalışan telefonlar buldum. Şöyle nokia 1280 gibi ama gsm 2100'de çalışabilecek telefon arıyorum. Önere bileceğiniz bir model var mı? Yada 1280 ile gsm 2100 ' de çalışan bir hattı kullanabilir miyim?

phasan

phasan

Üye
bu olur mu

- - - Eklendi - - -

http://www.alisverisrobotu.com/cep-telefonu-fiyatlari/f/3g-li+nokia/ buraya bı bak

seyfu37

Üye
    Konu Sahibi
Gösterdiğiniz model gsm 1900'e kadar destekliyor. Benim kullanacağım sim kart gsm 2100..Herhangi bir sorun olur mu? Ayrıca siyah-beyaz şöyle nokia 1280 gibi olupta gsm 2100'de çalışacak telefon üretmiyorlar mı?İlla iphone 5s veya samsung s3 filan almamız lazım..Dediğim gibi sadece mesajlaşma ve arama yapması kafi.. yok mu böyle bir telefon ??

enterneoll

enterneoll

Üye
yurtdışındada aynı telefonlar satılıyor ve sorun çıkarmıyor :D bu mantıkla düşün sorun olmaz

phasan

phasan

Üye
Gösterdiğiniz model gsm 1900'e kadar destekliyor. Benim kullanacağım sim kart gsm 2100..Herhangi bir sorun olur mu? Ayrıca siyah-beyaz şöyle nokia 1280 gibi olupta gsm 2100'de çalışacak telefon üretmiyorlar mı?İlla iphone 5s veya samsung s3 filan almamız lazım..Dediğim gibi sadece mesajlaşma ve arama yapması kafi.. yok mu böyle bir telefon ??

Arkadasım bazı sıtede 3g olarak gecer buda 2100 demek

- - - Eklendi - - -

Telefon da 3g varsa 2100 band genışlı vardır

seyfu37

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekküler ama orda en ucuz telefon 280 tl den başlıyor.. Ben soramıyorum galiba şöyle 100 tl civarı 2. elde olur gsm 2100 çalışan telefon yok mu?

phasan

phasan

Üye
Sanmam 2 el 3g li telefon olacagını

seyfu37

Üye
    Konu Sahibi
Yani 2100 mHz bandında çalışan telefon 3g li olmak zorunda mı? 2100 bandında siyah-beyaz telefon üretilmiyor mu? Ayrıca verdiğin son cevaba yanıt olarak 2. el 3g telefon satılmıyor mu hiç?? Bunu mu demeye çalııyorsun, inşallah yanlış anlamışımdır..Koca forumda bilgili birisi yok mu ya??

phasan

phasan

Üye
3g li olmassa 2100 bandın da olmaz telefon

- - - Eklendi - - -

2 el satıldıgını sanmıyorum dedıgın fıyata

Takipçi Satın Al

Üst Alt