Bir sorum olacak IPhone4s ve lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
Sıkıntı başlı başına bildirim sistemi olan sistemin bildirimleri yarım yamalak ve saatler sonra yollamasi

Ayrıca ismi nerden değişiyor çok merak ettim, kurcalamadigim ayarı kalmadi nfc ve bluetooth ile şekilden şekilde girdim yine yollamadi fotoyu s3 e :)

IVI-Elia

Üye
öncelikle iphno 4S çıkış fiyatıyla Lumia920'nin çıkış fiyatını bir karşılaştırın ikinci elde neden daha fazla ettiğine yardımcı olur.

şimdi ben burada başlasam ios şöyle ios böyle diye hemen karşı tepkiler gelir. Yok jailbreak yap,yok tweak yükle,kullanmayı bilmiyorsun bari laf atma diye.

Peki wp'de olur olmaz orası oyle burası böyle diyenlere bişey dedik mi? Kullanmayı bilmeyebilirsiniz,sistemin işleyişini de çözememiş olabilirsiniz. Sorar öğrenirsiniz. Bluetooth ismi değişmiyor evet. Nokia sağ olsun bana Bluetooth ismi "ali kemal" olarak ayarlayıp göndermiş. Bildirim sistemi de çalışmıyor zira bildirim merkezi yok wp'de. Çünkü wp'nin başlat ekranı başlı başına bir bildirim merkezi. Örnek olarak:

Öncelikle abi evet Bluetooth ismi değişmiyor ama çok lazım olursa Windows 8 deki Windows Phone uyg. çok rahat değişiyor.

Ben değişitrsim mesala ama bekle @tapatalk sana döneceğim

- - - Eklendi - - -

ama o senin zevkin gerçek dünyaya döndük mü kimse kimseyle zevk için daha pahalı bişeyi değişmez

Eğer senin dwğsiğin gibi olsaydı milyonlarca galaxy sayılmazdı.Mantığa bak ya sen Android kullanıcısı değil miydin?Ne oldu?Bi de ben her sene telefon değiştirmem(emem) bu nedenle 2 yıl en az kullanıcam 2 yıl sonrası beni pek ilgilendirmiyor. Sırf bunun için 3.5" ekran be daha kotu şeyler istemem.Bak Apple düşmanı değilim.Eğer Apple iyi tasarımlı ve biraz dha büyük ekranlı cihaz çıkartırsa alırım.Çunku benim nefret bulduğum nokta değişti.iOS değişti..

Ama sen hiç Bi zmana gerçekçi duşunemiyeceksin sana paralarını veren Google' ı Apple'ı savunacaksın.(gereksizce ve fanca)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sıkıntı başlı başına bildirim sistemi olan sistemin bildirimleri yarım yamalak ve saatler sonra yollamasi

Ayrıca ismi nerden değişiyor çok merak ettim, kurcalamadigim ayarı kalmadi nfc ve bluetooth ile şekilden şekilde girdim yine yollamadi fotoyu s3 e :)

wp7 cihazlarda Zune ile wp8 cihazlarda wpapp ile isim değişiyor.

s3'e resim göndermek için de önce bluetoothu açıp sonra göndermek istediğin dosyaya basılı tutarak paylaşa tıkla ve açılan pencereden bt'yi seç.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar konu başlığı zaten mantıksız. İyice sistem fanları çatışmasına döndü. Bence bu konu kilitlensin rica ediyorum, ortalığı karıştıran android ve ios fanları da uzaklaştırılsın bu forumdan

ÖEY

ÖEY

Üye

wp7 cihazlarda Zune ile wp8 cihazlarda wpapp ile isim değişiyor.

s3'e resim göndermek için de önce bluetoothu açıp sonra göndermek istediğin dosyaya basılı tutarak paylaşa tıkla ve açılan pencereden bt'yi seç.

Üstad boşa nefes tüketme o arkadaşlar sen ne söylersen söyle kendi bildiklerini okuyacaklar. Nefes harcamaya değmez inan. Wp genel forumuna gelip yorumda bulunan muhteşem iphone kullanıcıları telefonlarınız mükemmel bizim telefonlarımız çok kötü, siz ne derseniz kabuldür. Daha sayayım mı? Yeterse hadi dağılın evlere bakalım. Bizi berbat telefonlarımızla baş başa bırakın, büyüklük siz de kalsın...

IVI-Elia

Üye
Abi neden kötülüyorsunuz?Diyelim ki berbatız filan kotuleyince eliniz ne geçiyor.Benim başka sistemlerin forumuna gelip birini kotulediğimi kışkırttığımı göster sana 920 mi göndereceğim.Sadece tartışmlarda savunuyoruz.O da wp a geçmek isteyenleri soğutmamak için.(Boş yere)

tapatalk

tapatalk

Üye
Öncelikle abi evet Bluetooth ismi değişmiyor ama çok lazım olursa Windows 8 deki Windows Phone uyg. çok rahat değişiyor.

Ben değişitrsim mesala ama bekle @tapatalk sana döneceğim

- - - Eklendi - - -

Eğer senin dwğsiğin gibi olsaydı milyonlarca galaxy sayılmazdı.Mantığa bak ya sen Android kullanıcısı değil miydin?Ne oldu?Bi de ben her sene telefon değiştirmem(emem) bu nedenle 2 yıl en az kullanıcam 2 yıl sonrası beni pek ilgilendirmiyor. Sırf bunun için 3.5" ekran be daha kotu şeyler istemem.Bak Apple düşmanı değilim.Eğer Apple iyi tasarımlı ve biraz dha büyük ekranlı cihaz çıkartırsa alırım.Çunku benim nefret bulduğum nokta değişti.iOS değişti..

Ama sen hiç Bi zmana gerçekçi duşunemiyeceksin sana paralarını veren Google' ı Apple'ı savunacaksın.(gereksizce ve fanca)
ne alaka benim android kullanmam iphoneların çok para ettiğini değiştirmiyo

IVI-Elia

Üye
ne alaka benim android kullanmam iphoneların çok para ettiğini değiştirmiyo

Bak meseleyi tek konuya dökme hep böylesin sana pahalı değil diyen mi oldu hadi ben gidiyom sana iyiy dorumlar

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sakin olun ben bu konuyu tartişma olsun diye açmadim lütfen arkadaşlar.zevkler ve renkler tartişilmaz adam lumianin menusunu beğenmiştir almiştir oteki nokia olduğu için diğeri iphone oldugu için yani bunlar olabilir. Adamin parasi vardir kiymiştir parayi.olabilir bunlar sakin olalim konu kilit admin kardeşlerim abilerim.

nanotex

nanotex

Üye
tapatalk:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen arkadasım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler sakin olun ben bu konuyu tartişma olsun diye açmadim lütfen arkadaşlar.zevkler ve renkler tartişilmaz adam lumianin menusunu beğenmiştir almiştir oteki nokia olduğu için diğeri iphone oldugu için yani bunlar olabilir. Adamin parasi vardir kiymiştir parayi.olabilir bunlar sakin olalim konu kilit admin kardeşlerim abilerim.

konu sahibi isteği üzerine:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt