Bir sorum olacak IPhone4s ve lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Can kardeşim bu resimlere bakınca sadece rakamları görüyorum :) İnsanlarımızın oralara yerleştirdiği rakamlar. Tanımadıkları ICQ yerine yanındaki kişilerde gördükleri MSN yi tercih etmeleri misali. Ben yıllarca ICQ kullanmış biri olarak MSN nin ne kadar geri kaldığını uzun dönemler biliyorum. Olay bence sadece marka ve isim. Bazı gördüksüz denilen (üzerlerine buradaki arkadaşlar alınmasın) amele takımına soruyorum Abi ayfon ayfon alıcam diyor. Adamın maaşına bakıyorsun ekmeğini zor kazanıyor. Lumia diyorsun. O ne diyor en iyi ayfondur. Demem o ki, hangi telefon daha çok bilinir olmuş, marka olmuş veya o çevrede moda olmuşsa insanlarda onun fiyatını arttırıveriyor. :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

pirenuri

pirenuri

Üye
1 sene sonra iPhone 4s 2. Elleri hala 1000 lira bandında gider yine, Lumia 920 ler 500-600 lere kadar iner. 925, 909 yeni 4 çekirdekli Lumia derken

Gerçekçi olursak

Gerçekçi olursak diyor Bi de ya . Adama bak sabah sabah sinir ettin yine . Bu kadar elmacı olma... Lumia 920 1 yıl sonra 500 lira olacak ha ? Şaka mısın la sen ? Zaten üretildiğinden 7-8 ay geçmiş şuanda o fiyatlara 200-300 Tl var 4 ay da 200-300 Tl mi düşecek. Senin dediğin gibi 500 lira olursa L920yi veriyorum sana tamam mı ? Ama dediğin gibi 500 lira olmazsa alırım 4sini kabul mu ?

tapatalk

tapatalk

Üye
Can kardeşim bu resimlere bakınca sadece rakamları görüyorum :) İnsanlarımızın oralara yerleştirdiği rakamlar. Tanımadıkları ICQ yerine yanındaki kişilerde gördükleri MSN yi tercih etmeleri misali. Ben yıllarca ICQ kullanmış biri olarak MSN nin ne kadar geri kaldığını uzun dönemler biliyorum. Olay bence sadece marka ve isim. Bazı gördüksüz denilen (üzerlerine buradaki arkadaşlar alınmasın) amele takımına soruyorum Abi ayfon ayfon alıcam diyor. Adamın maaşına bakıyorsun ekmeğini zor kazanıyor. Lumia diyorsun. O ne diyor en iyi ayfondur. Demem o ki, hangi telefon daha çok bilinir olmuş, marka olmuş veya o çevrede moda olmuşsa insanlarda onun fiyatını arttırıveriyor. :)
bak ben telefonları yaptığı işleri karşılaştırmadım. sadece fiyat olarak 4s , s3 den l920den baya önde aklı mantığı olan adam 4s gibi dakikasında satılan cihazı takas etmez

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bak ben telefonları yaptığı işleri karşılaştırmadım. sadece fiyat olarak 4s , s3 den l920den baya önde aklı mantığı olan adam 4s gibi dakikasında satılan cihazı takas etmez
E tabiki. Akıllı telefonları bilerek satın alan, kullanmasını bilerek kullanabilen kişiler zaten ülkemizde sayıca az. Adam gösteriş için iphone alıyor. Sadece elinde tutsun yeter. Canlı canlı çok kez şahit oldum. :). Patronlarım başta geliyor :D Tüm ayarlarını bana yaptırtıyorlar, birtek mesajlara ve resimlere bakmasını öğretebildim :P

tapatalk

tapatalk

Üye
E tabiki. Akıllı telefonları bilerek satın alan, kullanmasını bilerek kullanabilen kişiler zaten ülkemizde sayıca az. Adam gösteriş için iphone alıyor. Sadece elinde tutsun yeter. Canlı canlı çok kez şahit oldum. :). Patronlarım başta geliyor :D Tüm ayarlarını bana yaptırtıyorlar, birtek mesajlara ve resimlere bakmasını öğretebildim :P
aynen öyle bu yüzden ne sıfırı ne 2.eli ucuzluyo.

alical33

alical33

Üye
artık millette nokia aya karşı bi ön yargı olmuş millet telefon alırken bilgisizce davranıyor cem yılmazın da dediği gibi adamların elinde aya gidecek makine var ama fotoğraf çekmesini bilmiyor ... apple da çoğu alan kişi elması için alıyor birgün şöyle bir muhabbete şahit oldum;
2 kişi konuşuyor biri abi ben i4s alacam diyor 10 numara telefon falan arkadaşıda lan napacn 4s i s3 al hem daha büyük ekranlı hem kısıtlama yok vs diğer adamda tamam s3 daha iyi biliyorm ama iphon un adı var havamı atayım yeter diyor gerisini siz düşünün

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar böyle bir kıyaslama yı hayatımda ilk defa duydum. Hiç Lumia 620 ile iPhone 4S bir olur mu? iPhone 4S, Lumia 920'den bile iyidir.

codblackops2

codblackops2

Üye

IVI-Elia

Üye
Herkes farklı noktadan bakıyor ama ben ikinci eli daha yüksek fiyatlı diye dah akotı telefon almam.4S ile Lumia 920 yi asla değişmem iphone 5 lede değişmem.920 yi değişeceğim tek telefon Nokia World de tanıtılacak yemi lUmia

tapatalk

tapatalk

Üye
Herkes farklı noktadan bakıyor ama ben ikinci eli daha yüksek fiyatlı diye dah akotı telefon almam.4S ile Lumia 920 yi asla değişmem iphone 5 lede değişmem.920 yi değişeceğim tek telefon Nokia World de tanıtılacak yemi lUmia
ama o senin zevkin gerçek dünyaya döndük mü kimse kimseyle zevk için daha pahalı bişeyi değişmez

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Açıklayıcı olmuştur :D

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 3gs ile takas edersin senin fikir biraz uçuk olmuş bu arada neden takas istiyorsun ?

PureFood

PureFood

Üye
Ooh suyundan da koyun ne muhabbetler dönmüş yok 4s 920den iyiymiş de 920 bitikmiş de. Arkadaşlar tek cevap var vereceğimiz; yav hee he.

tapatalk

tapatalk

Üye
Ooh suyundan da koyun ne muhabbetler dönmüş yok 4s 920den iyiymiş de 920 bitikmiş de. Arkadaşlar tek cevap var vereceğimiz; yav hee he.
sen git yurtiçi 4s le takas et bakalım :) yav hee he :)

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
PureFood

PureFood

Üye
İsterse kralı olsun. 5 dersen orada bir durulur da 4s olmaz, ios 7de bile şüpheler var bakalım olacak mı akıcı vs diye.

tapatalk

tapatalk

Üye
İsterse kralı olsun. 5 dersen orada bir durulur da 4s olmaz, ios 7de bile şüpheler var bakalım olacak mı akıcı vs diye.
konuya yanlış bakıyosun kimse l920 nin iyi veya kötü olduğunu söylemedi i4s daha iyi para eder ve ciddi şekilde farkla

evarietyw

evarietyw

Üye
Kardeşim lumia 720 ile 4s 32 gb takas etti tabi tanıdığı Bi insanla yoksa mümkün değil :)

PureFood

PureFood

Üye
konuya yanlış bakıyosun kimse l920 nin iyi veya kötü olduğunu söylemedi i4s daha iyi para eder ve ciddi şekilde farkla

bunun sebebini sen de ben de gayet iyi biliyoruz değil mi ? İNSANLARDAKİ, OZELLİKLE TÜRKİYE'DEKİ İNSANLARIN MAL-MÜLK-MARKA İLE HAVA ATMAYA ÇALIŞMALARI. Başka bir sebebi yok.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

Lenneth

Üye

bunun sebebini sen de ben de gayet iyi biliyoruz değil mi ? İNSANLARDAKİ, OZELLİKLE TÜRKİYE'DEKİ İNSANLARIN MAL-MÜLK-MARKA İLE HAVA ATMAYA ÇALIŞMALARI. Başka bir sebebi yok mu.

Haklısınız

En stabil ve hızlı işletim sistemiyle gelmesi, Uygulama market alanında en iyi olması, bildirim sisteminin sorunsuz olması ve aylarca güncelleme bekletmemesi kirilabilip istenilen sisteme istenilen seklin verilebilinmesi bunların hepsi önemsiz hava atmak önemli :ehe

Simdi biri bluetooth bluetooth diye bağırır durur, al işte Lumia 920

Nfc ve Bluetooth ile Galaxy S3'e dosya aktarmiyor bırak aktarmayı daha bluetooth adı bile değiştirilemiyor. Hani nerde bluetooth ? :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle iphno 4S çıkış fiyatıyla Lumia920'nin çıkış fiyatını bir karşılaştırın ikinci elde neden daha fazla ettiğine yardımcı olur.

şimdi ben burada başlasam ios şöyle ios böyle diye hemen karşı tepkiler gelir. Yok jailbreak yap,yok tweak yükle,kullanmayı bilmiyorsun bari laf atma diye.

Peki wp'de olur olmaz orası oyle burası böyle diyenlere bişey dedik mi? Kullanmayı bilmeyebilirsiniz,sistemin işleyişini de çözememiş olabilirsiniz. Sorar öğrenirsiniz. Bluetooth ismi değişmiyor evet. Nokia sağ olsun bana Bluetooth ismi "ali kemal" olarak ayarlayıp göndermiş. Bildirim sistemi de çalışmıyor zira bildirim merkezi yok wp'de. Çünkü wp'nin başlat ekranı başlı başına bir bildirim merkezi. Örnek olarak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt