Bazı haberlere göre Tizen işletim sistemi iptal edildi!

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
saçma sapan bi adam tweet attı diye koskoca Samsung linuxu yıktın geçtin. Samsungun linux projesinin sadece bi kısmı tizen

Saçma sapan adammı?
Benim veya senin attığın tweeti kimse dikkate alınmaz ve her sitede paylaşılmaz :)
Bide sadece tizen os olsa neyse samsung bada os ve mego os işletim sistemleri ne hale getirdi?
Bugün Samsung ayakta duruyorsa oda Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi ile duruyor.
Eğer cihazlarında android sistemi kullanmasa kimse samsung cihazı tercih etmezdi! :D

tapatalk

tapatalk

Üye
Saçma sapan adammı?
Benim veya senin attığın tweeti kimse dikkate alınmaz ve her sitede paylaşılmaz :)
Bide sadece tizen os olsa neyse samsung bada os ve mego os işletim sistemleri ne hale getirdi?
Bugün Samsung ayakta duruyorsa oda Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi ile duruyor.
Eğer cihazlarında android sistemi kullanmasa kimse samsung cihazı tercih etmezdi! :D
normal androidle samsung cihazların alakası yok

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Saçma sapan adammı?
Samsung un meego sistemine yapmış olduğu bir şey yok! Meego yu bitiren Nokia dır. Meego projesinden ayrılan intelde samsungla ortaklık kurarak Tizen projesine başlamıştır. Meegonun asıl devamı da nokia meego başkanı yola nın çıkarttığı sallfish sistemidir. Samsung tizen i bitiriyorum demiyor , devam eden projeye en büyük ortagimiz olan google ı da katmak için ; planlanandan daha uzun süre , sistemi merak edenleri bekleticegiz diyor....

Kerim.

Kerim.

Üye
Saçma sapan adammı?

Samsung ve meego:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eldar murtazin eski bir evangelist. Nokia'ya yakın kaynakları vardı bir zamanlar ve verdiği bir çok bilgi doğru çıkardı. Geçtiğimiz yıl başlarında Nokia tarafındaki bilgi kaynakları kesildi. Hatta son zamanlarında büyük fiyasko haberlere imza attı. Şimdi Rusya'da bir portalı var ama samsung veya diğer firmalara yakınlığı nedir bilmem. İnandırıcılığını büyük ölçüde yitirmiş durumda olduğu kesin.

Üst Alt