Çok komik yönetici kardeşL920 de versen 4s vermezler acik ve net
Önce Soruya gelirsek maalesef.Denk telefonlar değil.
Bi de ne saçmalamışsınız.Telefoncular için satış önemli şimdi 4s ve 920 denk mi ?
L920 de versen 4s vermezler acik ve net
Çok hayal kuruyorsun onu yapan varsa bile mahalle aralarındaki telefonculardır.Sen bana 10 tane iphone 5 ver Bi tane 920 vermem.(tabi desende inannma ama)
Ama sen neden bu kadar doğru konuştun ki şimdi yandın işteKonuyu niye fandroid ve apple gözlüklü arkadaşlar bastı yine anlamıyorum!
Mahalle telefoncusu diyorsunuz. Tamam mahalle telefoncusunda Lumia 920 1600 TL - iPhone 4s 1500-1600 Yani Denk
Lumia 920'yi internet sitelerinde doğubank gibi telefon merkezlerinde 1300 hadi doğubanka git 1200 TL 'ye kadar düşürüp alabiliyosunuz.
Aynı ucuz yerlerde 1100 TL'ye kadar Yurtiçi kayıtlı distribütör garatili iPhone 4s 16gb var. Ama ben kalkıp akrabama getirip kaydını yaptırsam 900-1000 TL'ye çok rahat fiyatı düşüyor.
Siz şimdi diyorsunuz 4s 'in ikinci eli Lumia 920 'nin 2. elinden daha üstün/daha pahalı alamazsın. Ya hu iPhone 2. el almaya zaten insanlar korkar olmuş. Yok simfree simkilittir yurtiçidir yurtdışıdır kaçaktır garantisizdir arızalıdır birsürü sorunu var. Kaldıki iPhone piyasası çakması olan en çok alan.
Kaldıki bir masanın bir tarafına temiz bir Lumia 920 koysanız bir de 4s kullanıcı önyargısız olursa çoğunlukla Lumia 920 'yi seçecektir ki; Lumia 920 4S ile değil i5 ile yarıştırılacak telefondur. 4S biraz vasat kalıyor 820 seviyesinde
iPhone 'un birazda marka sattığı bir gerçektir. Aynı telefonu üretin logoyu ve ismi değiştirin fiyat %40 ucuzlar.
Konuya gelince 620 ile 4s tabiki olmaz. Sen üst seviye bir cihaz istediysen EN AZINDAN 820 almalıydın.

Birazdan buralarda fırtınalar kopacak, aha demişti dersin 

Ben 920 telefonumu satın alırken 2 si de vardı. Ben not2yi de s3 ü de internetten incelemiştim, ama 920 nin büyüsü bu durumu bozdu arkadaşımL920-s3 takas olur mu veya not2![]()
Öylesine telefon bakınırken, özellikle de not2 ve s3 e uzun uzun bakıp sonra lumia 920 alıp gelmiş oldum.