Bilgisayar Windows'u görmeden Reset atıyor (Sürekli)

Sponsorlu Bağlantılar

FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Windows'u görmeden Reset atıyor (Sürekli)
Arkadaşlar, bilgisayarı açmak için tuşuna basıyorum ilk açılış ekranı geçiyor İşletim Sistemi görünmeden reset atıyor sebebi ne olabilir?

İlk Açılış Ekranı:

D.N: Görsel bilgisayarıma ait değildir örnek olsun diye internetten buldum.

Bu ekrandan sonra bir takım yazıların yazdığı siyah bir ekran geliyor o ekranda geçer geçmez bilgisayar yeniden başlatıyor.

İşletim Sistemi: Windows 7

Acil yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden Teşekkürler...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Del ya da f2'ye basarak biosa gir boot ayarlarına bak muhtemelen hard diskten başlatmadığı için oluyor.

• Beğen
Tepkiler: FormpR
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güvenli modda açmayı dene bakalım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
f5 dene bazı pclerde f5 olabiliyor

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çökmüş büyük ihtimal pc ben de xp de olmuştu xp şeyi doluyo doluyo yeniden başlıyo cd ile onarmayı dene onarma işe yaramazsa format çözümü

• Beğen
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Geçmiş Olsun Bilgisayarın Kurduğun Bir Bileşenden Dolayı Windows Dosyalarını Görmüyor Formatla Çözümlendirebilirsin Kolay Gelsin

• Beğen

tiikerien

Üye
yazilim ve harddiskten eminsen power suply neden olabilir aklinda bulunsun

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün Windows 7 Format CD'sini taktım önceki denemelerimde CD'yi görmemişti ama bugünkü denememde CD'yi görünce Bilgisayarı Onarma bölümünden başlangıç sorununu onardım. Vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız hepinize çok teşekkür ederim...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Rica ederim formata gerek kalmaması güzel

• Beğen
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Arkadaşlar bugün Windows 7 Format CD'sini taktım önceki denemelerimde CD'yi görmemişti ama bugünkü denememde CD'yi görünce Bilgisayarı Onarma bölümünden başlangıç sorununu onardım. Vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştınız hepinize çok teşekkür ederim...
Rica Ederim :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Rica ederim formata gerek kalmaması güzel
Birnevi aynı Şeyler Zaten Abi Başlangıç Onarmada ise Eksik Windows Dosyalırını Ekliyor Ve Görmediklerini Tekrar Yapılandırıyor Tabiki Bu Sorunu Tekrar Yaşamaması İçin Temiz Bir Format Atması Lazım O kurduğu Bileşen Hala Aktif

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

• Beğen

Üst Alt