max 550 tl. Telefon ? işletim sistemi fark etmez (wp hariç)

Sponsorlu Bağlantılar

maskedboy

maskedboy

Üye
bazı dorumlarda cortex a7 cortex a9 dan daha iyi diyorlar aynı performansta daha düşük güç tüketimi yapıyormuş

ANIL

ANIL

Admin

Cortex A7 S4'te güç tasarrufu yapsın diye konulan düşük performanslı cpular değil mi ? :allalla: benim bildiğim Cortex sayısı arttıkça daha iyi oluyor :hmmm

S4'te big.LITTLE teknolojisi kullanılıyor. Cortex işlemciler ile ilgili bilgiyi linkten alabilirsiniz. İngilizce ama :D
[h=1][/h]

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bazı dorumlarda cortex a7 cortex a9 dan daha iyi diyorlar aynı performansta daha düşük güç tüketimi yapıyormuş

Cortex A7 nin , Cortex 9 dan tek iyi tarafı 28 nanometre teknoloji si ile uretilmesidir :oke: buda daha uzun kullanıma karşılık , daha çok batarya tasarrufu demektir. A9 ise Cortex A7 den % 25 ile % 30 arası daha hızlı işlem yapar. General Mobile Discovery nin oyunlarda problemsiz çalışmasının sebebi , Cortex A7 degil (cpu) ; powervr sgx 544 grafik yongası dır (gpu) .....:oke:

maskedboy

maskedboy

Üye
o zaman cortex a7 eski nesil bir işlemci:hmmm

Invoke

Invoke

Üye
600 liraya A15 koyacak değillerdi ya...
A7, S4'ün ikinci 4 çekirdeği değil mi? :hmmm

tarık_07

Üye
Galaxy ace 2 yada galaxy wonder alabilirsin.Ben galaxy wonder kullaniorum bu fiyattta bu telefon super bence.Kamera kalitesi gayet guzel.Tavsiye ederim.

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar fiyatına göre işlemci gayet iyidir. A7 düşük güç ile yüksek performans almak için tasarlanmış. Discovery MTK6589 çipsetini kullanıyor. S4 ise Exynos Octa 5410. Bu telefonu gerçek rakipleri ile karşılaştırın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Buğra
avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar fiyatına göre işlemci gayet iyidir. A7 düşük güç ile yüksek performans almak için tasarlanmış. Discovery MTK6589 çipsetini kullanıyor. S4 ise Exynos Octa 5410. Bu telefonu gerçek rakipleri ile karşılaştırın arkadaşlar.

doğru ama bence ace 2 daha iyi performans verir çünkü cortex a9 ama çift çekirdek yani belkide neredeyse aynıdırlar :)

s4'ün 4+4 çalıştığını ve 4'ünün tasarruf amaçlı konulmuş menüde v.s düşük işlem gücü gerektiğinde kullandığı cortex a7 olduğunu ve yüksek performans için 4 çekirdekli cortex a15'leri devreye soktuğunu biliyoruz sanırım dimi ? yani s4'te bu cpular tasarruf amaçlı kullanılmış :evet: youtube'a baktım nedense benchmark testi yok ama bence ace 2 daha iyidir yine diyorum...

- - - Eklendi - - -

ama fiyatına göre dediğin gibi iyi görünüyor ancak ben bunu alacağıma 2.el s2 alırım :)

Üst Alt