Turkcell bedava wap (CEP İNTERNET)

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell bedava wap (CEP İNTERNET)

TURKCELL'İN BEDAVA SUNDUĞU BU HİZMETTE GİRMEK İÇİN CEP TELEFONUNUZUN WAP SERVİSİ BÖLÜMÜNE GİRİP ADRES KISMINA alan adresini yazın ve girin artık bedava turkcell-im benim sayfasını gezin video indirin, fotoraf indirin,arkadaş bulun,chat yapın. BİLGİSAYARDAN GİRMEK İÇİN İSE
adresine girin.

NOT:ÜCRETSİZ WAP SADECE TURKCELL KULLANICILARI İÇİNDİR ve wap.turkcell-ibenim.turkcell.com.tr İÇİN GEÇERLİDİR. VE BU SAYFADA EN ALTTA "TURKCELL-İM ANA SAYFA" YAZIYOR O LİNKE TIKLAMAYIN YOKSA ÜCRET ALINIR SİZDEN 2 KONTÖR.ANA SAYFAYA GİTMEK İÇİN SADECE "ANA SAYFA" YAZAN LİNKE TIKLAYIN.ÜYELİK ÜCRETSİZDİR. :sn:

• Beğen
Tepkiler: cabirr, suatbaba99, minigo ve 14 diğerleri

27cemilcelik1986

27cemilcelik1986

Üye
bi bakalım :coold:

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Tşk Bi Bakalım Hocam..

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkür ederim

Newwave

Newwave

Üye
İndirilen içerikler için ücret alınıyor diye biliyorum o sayfada dolaşmak sadece ücretsiz siz yinede bir kontrol edin .

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Sadece o sayfada dolaşiliyor resimlere videolara bakılmıyor evet :)

gokhanez

Üye
Bu Şekilde Bedava Olsa Ne Olur Paralı Olsa Ne Olur...

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
HAYIR ARKADAŞLAR SADECE DOLAŞMIYORSUNUZ EGER TEL. İZİN VEİRYORSA VİDEO & FOTORAF İNDİREBİLRİSİZ. :sn: BEDAVA Bİ KAÇ ADRES DAHA VAR ONUDA İLERLEYEN GÜNLERDE VERİCEĞİM.:oke:

SherlockHolmes

Üye
sağol

dj_falcon

dj_falcon

Üye
yapacakalşrını zannetmiyorum amam oplur insallah ne diyelim eline sağlık abim

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Yanlış Biliyonuz Resim De Beleş Videoda Bweleş Iniyo

bjka

Üye
Işallah

nightdragon35

nightdragon35

Üye
evet indirelenler için ücret alınıyor. hemde fazlasıyla.denemeden niye yazıyorsun kardesim.gitti kontörüm işte.:(

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
giriş 2 kntur degilmi hem.

ugur227

ugur227

Üye
eline sğlık kardeş ben giriyorum kontör gitmiyor fotğraf indiriyorum kontör gitmiyor.ama video denemedim

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
İndirilen içerikler için ücret alınıyor diye biliyorum o sayfada dolaşmak sadece ücretsiz siz yinede bir kontrol edin .
ben denedim kontor falan gitmiyo bedava istedigin şeyi indiriyon:oke:

cem532

cem532

Üye
hocam tşk benım wlnas tlf da varrrrrr

arafat__

Üye
Bence simdilik gitmiyelim üye olmayalım aynı kisiye 1 saat icinde sadece 1 kez mesaj atma hakkın var eskiden öyle degildi bizde konusuyorduk arkadaslarla simdi hic sarmıyor bence BOYKOT edelim

oguzh3n

oguzh3n

Üye
eline sağlık bi bakalım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt