Hos geliverdin :ehe
___kaptan___ Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Bahriyeli olarak mı yapıyorsun askerliğini kardeşim? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hatay iskenderun uluçınar ö.e.m.k'lığındayım resepsiyon görevlisi olarak çalışıyorum buna da askerlik diyorz - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: vay kaptan hg hacı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim
Anafor.CK' Alıntı: Bahriyeli olarak mı yapıyorsun askerliğini kardeşim? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hatay iskenderun uluçınar ö.e.m.k'lığındayım resepsiyon görevlisi olarak çalışıyorum buna da askerlik diyorz - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: vay kaptan hg hacı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim
___kaptan___ Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Vay Genişletmek için tıkla ... atarsa 297 hani gençler - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Vays... Genişletmek için tıkla ...
.TremmerT.' Alıntı: Vay Genişletmek için tıkla ... atarsa 297 hani gençler - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Vays... Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___ Üye Konu Sahibi ia.phlvn' Alıntı: hoş geldin kaptaan Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
___kaptan___ Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: hoşgeldin kaptan özledik seni Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim daha gelmedim ama az kaldı bitti oldu işte
Byhaydar' Alıntı: hoşgeldin kaptan özledik seni Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim daha gelmedim ama az kaldı bitti oldu işte
___kaptan___ Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: hoşgeldin kaptan Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk