Brainwave

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Brainwave
Arkadaşlar benim için ilgi çekici bi alan oldugundan sormak istedim

magazada "brainwave" diye yazıp aratınca çıkan uygulamaları (örnek : brainwave tuner , lucid dream , mind machine , vb. ) deneyipte faydasını gören varmı ?
Kısaca bilmeyenler içinde açıklayayım , uygulamalar beyine alfa beta gibi sesler göndererek :
-rüyadayken rüyada oldugunu bilerek ruya görme
-hafıza tazeleme
-daha iyi oğrenme
-ve benzer bilinçaltıyla ilgili olaylar hakkında yararlı işlevlere sahip olduklarını iddia ediyorlar

şimdi boş yere dakikalarca dinlemeyeyım ses kayıtlarını diye , size sormak istedim , deneyen , bilgisi olan bi arkadaş cevap verirse sevinirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vallahi senden duydum:bilmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen, ben de ilk defa senden duydum :D Bir dene bakalım sen de işe yararsa biz de kullanırız :D:D:D

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, ben de ilk defa senden duydum :D Bir dene bakalım sen de işe yararsa biz de kullanırız :D:D:D

iyi o zaman bende rüyada olduğunu bilerek rüya görme ilgimi çektiği için " lucid dream " uygulamasını açıp uyumak üzereyken telefonu yanıma bırakıcam , bakalım işe yarayacak mı ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lucid rüya(dream) uykuda bilincini kontrol edip gezmektir.Astral seyehatinin bi alt seviyesi gibi birşey ikisinin arasındaki fark astral seyehat ruh kontrolü yani gerçek dünyada dolaşmak gibi birşey ama diğerki sadece rüyada yapması zor ben 1 hafta denedim birşey yapamayınca bıraktıydım :D ama tekrar denemeye başlarım belki bu program bilgilendirmesi için teşekkür ederim :D

giray38

giray38

Üye
yalnız şunu belirteyim o dinlediğiniz sesler i-doser sesleridir ve streo kulaklığın sağ ve sol kulaklıklarınızı doğru taktığınız da sesler işlev görmekte yani beyninizi kontrol etmekte haberiniz olsun sonra bi şey olmuyor yea demeyin :D bir de bazı bünyeler bu seslere bağışıklı oluyor o zaman bişey olmuyor yea diyebilirsiniz :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi o zaman bende rüyada olduğunu bilerek rüya görme ilgimi çektiği için " lucid dream " uygulamasını açıp uyumak üzereyken telefonu yanıma bırakıcam , bakalım işe yarayacak mı ?
Sonuç ?