Irak Üretimi S3 Mini :( - Lütfen bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

private01

Üye
    Konu Sahibi
Irak Üretimi S3 Mini :( - Lütfen bir bakın
merhaba arkadaşlar..
bana bedavaya bir s3 mini geldi (Irak Üretimi/Kaçak).
Ben dökümhanede çalıştığım için hoparlörüne kum taneleri girmiş...
bende bozulduğunu sanıp telefoncuya götürdüm.. 10 tl ye yeni bir hoparlör taktı..
Neyse telefonu toparladı falan açtı.. bu sefer dokunmatik zarar görmüş.. yani ekranın sadece üst ve alt kısımları çalışıyor, oda düzgün çalışmıyor..
Klavyeyi zar zor açıyorum m ye basıyorum i yazıyor i ye basıyorum v yazıyor...

Götürdüğüm bir başka telefoncu ise dokunmatiğinde sorun yok bi parçasında sorun var dedi ancak o parçanın yenisi bulunamadığı için şuan telefon pert..

arkadaşlar lütfen aklınıza gelen bütün yöntemleri yazın..
kaybedecek bişeym yok orjinalini alacağım zaten, maksat idareten kullanayım...

/ Teşekkürler..

serif55

serif55

Üye
Hoparlörü takan telefoncuya geri götürürdüm ben olsam dostum

serif55

serif55

Üye
Hocam siz telefonunuzu hoparlörünü tamir etmesi için telefoncuya verdiğinizde dokunmatik çalışıyor haldeyse hoparlör tamirinden sonrada arızalandıysa bu arızanın sorumlusu telefoncudur gibime geliyor, yoksa benim bildiğim telefoncular bedavaya dokunmatik ekran tamiriyle fln uğraşmaz

muratvemine

muratvemine

Üye
Dostum yazdıklarımı sakın yanlış anlama.Ben bu işlerle uğraşıyorum telefon,aksesuar ithalat vs vs.
-Bir kere Irak galaxy s3mini üretmez, üretsede o telefon replikadır.Replika birebir yansanayi ürün demek ama o kadar birebirki orjinali ile ayırt edilmesi çok zor olabilir, işletim sistmleride android olabiliyor düşün artık boyutu.
-Hadi diyelim telefon orjinal, ama bu sefer 2. bi ihtimal var,kullandığın telefon refurbished(yenilenmiş,sıfırlanmış)ürün olabilir. Refurbished;Telefon alınmış,fabrikasyon hata ve arıza nedeniyle iade edilmiş,firma tarafından tamir edilerek daha sonra tekrar satışa çıkmış üründür.
Bu ürünler çoğunlukla daha sonradan arıza yapar.

Senin ürünün bence refurbished.