Window 8 by sathasb Symbian^3 Theme

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Window 8 by sathasb Symbian^3 Theme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Change your phones UI to metro style and feel the unique interface of this theme as unique as you are.
- 300 most used Tpi's
- vector graphics
- all new elements
- light & fast

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz, smh60 ve SLH.55

SLH.55

SLH.55

Üye
Kurdum hoşuma gitti tek işi bozan örnek veriyorum ajandaya girdimi arkasında resim onuda siscontents hallederim eve geçtimi.
Ellerine Sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
smh60

smh60

Üye
:tşk:

SLH.55

SLH.55

Üye
hocam ben denedim arkaplani siyah yapamadim :-) sen yapabilirmisin :-)

manolyam63

manolyam63

Üye
cok saol...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuyu takip ediyorum pc başına gectigim de burdan dosyayı paylasirim

• Beğen
Tepkiler: SLH.55 ve asigsasi
SLH.55

SLH.55

Üye

Olur :) Birde tema içerisindeki sosyal ağlardaki facebook programının iconunu fb browser programınada editliye bilirmisin Elin değmişken :)

- - - Eklendi - - -

Son olarak da çok şey istiyorum biliyorum :D.Menudeyken sağ köşede ... icon varya yani seçenekler onu dikey yapabilir misin :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Olur :) Birde tema içerisindeki sosyal ağlardaki facebook programının iconunu fb browser programınada editliye bilirmisin Elin değmişken :)

Sosyal Ağların İkonu --->> FB Browser ın İkonu Mu Olacak Yani ?

- - - Eklendi - - -

Son olarak da çok şey istiyorum biliyorum :D.Menudeyken sağ köşede ... icon varya yani seçenekler onu dikey yapabilir misin :D

Onu Bilmem :) Adminim Yapsın :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
SLH.55

SLH.55

Üye
Evet fb browser iconu yok temada ondan çirkin duruyo.Sosyal ağdaki facebook uygulamasının iconunu koycan onada :D

- - - Eklendi - - -

Birde http://www.maxicep.com/attachments/128302d1347001528/ bu temada loading kısmı var.Örnek verim tema değiştirirken doluyor ya ordaki tasarımı alabilirmisin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet fb browser iconu yok temada ondan çirkin duruyo.Sosyal ağdaki facebook uygulamasının iconunu koycan onada :D

- - - Eklendi - - -

Birde http://www.maxicep.com/attachments/128302d1347001528/ bu temada loading kısmı var.Örnek verim tema değiştirirken doluyor ya ordaki tasarımı alabilirmisin

Fb browser uid ıd ile facebook farklı ekledim ancak boş gösteriyor uid idsini ve svg dosyasını tekrar dan oluşturmayı denerim en kısa sürede :oke:

Eline sağlık mesut bu arada :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Fb browser uid ıd ile facebook farklı ekledim ancak boş gösteriyor uid idsini ve svg dosyasını tekrar dan oluşturmayı denerim en kısa sürede :oke:

Eline sağlık mesut bu arada :oke:

Abi Ben Onları Yaptım, Sadece Sağ Tuş Kaldı :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Sağ tuş :hmmm iş yorgunuyum kusura kalma :)

:D Sağ daki 3 Nokta Yani :D Onuda Buldum Sanırım 670-721 İkonları, Ama İnkspace İle Şeffaf Yapamıyorum Arkaplanı Eğer Adobe İlustrator Varsa Tema Bu Halde :)

Umarım Doğru İkondur :)

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yokşu an bende linux sistemi var kardeşim onda ilistrator kurulu değil diğer pcde ama dursun bu ben geçince bakarım istersen dosyayı ver sadece hangisi şeffaf olcak onu ver şeffaf yapayım

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam ellerinize sağlık uğraştırdım sizide :alkis

Takipçi Satın Al

Üst Alt