Ahh istenmeyen kıllar..

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ahh istenmeyen kıllar..
Merhaba arkadaşlar malesef çoğumuzun belası istenmeyen kıllar kaş arası koltuk altı vs. Ben galiba cahillik ettim kaşlarımın altını ve koltuk altımı devamlı jilet ile aldım sizce bu saatten sonra nasıl almalıyım tv ye çıkan çoğu kişinin kaşlarının arasında 1 tek tüy bile yok veya koltukaltları da öyle ne yapmalıyım sizce hem bana hem de bu sorunu yaşayan arkadaşlara ne önerirsiniz ?

Haluk.

Haluk.

Üye
Hmm. Krem kullanabilirsin ama oda cabuk uzuyo. Bide makineyle almayi dene. Agda makinesi varya onunla

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Lazer+epilasyon

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben bir senedir kaşımı alıyorum, halen çıkıyor. Lazer yaptıracağım, sende yap.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mufche

Mufche

Üye
kaş arasına jilet mi atılır yav :/ cımbızı dene bence , koltuk altı içinde jilet devam başka yapcak bişi yok , tvdekilerde para bol olunca kokten çzüm lazer vs. kullanıolar :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-
Haluk.

Haluk.

Üye
kaş arasına jilet mi atılır yav :/ cımbızı dene bence , koltuk altı içinde jilet devam başka yapcak bişi yok , tvdekilerde para bol olunca kokten çzüm lazer vs. kullanıolar :)

Makinayla alabilir koltuk altini

-efşan

-efşan

Üye
Lazer yahut epilasyon.

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sadece epilasyon acısıda katlanılmaz oluyor tüyleri inceltir ama lazer kadar etkili olmuyor,birde traş bıcağıyla temizlemek daha gür yapar. Belirli bir bölgeden traş bıçağıyla kesseniz yarım cm capında aynı yerde kesmediğiniz bölgedede çıkartıyor

RowneSM

RowneSM

Üye
Sadece epilasyon acısıda katlanılmaz oluyor tüyleri inceltir ama lazer kadar etkili olmuyor,birde traş bıcağıyla temizlemek daha gür yapar. Belirli bir bölgeden traş bıçağıyla kesseniz yarım cm capında aynı yerde kesmediğiniz bölgedede çıkartıyor

Ah sunlardan bir kurtulsak

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

öyle bir şey yapmak imkansız demişti bir doktor

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
jilet gur mu cikariyo bilmem de ben kolaya kacip tras makinesi kullaniyorum sac kesmek icin baslik var iyi bi cozums degil belki ama rahat. kas icin cimbiz kullan iki tane bisey var zaten. jiletle kirli sakal gibi felan gorunur komik durur heralde

- - - Eklendi - - -

benim sakalim hala tam anlamiyla olusmus degil o dedigin herkes icin gecerli degil galiba. fazla sakal cikmayan bi arkadas var o da bi umut jet vuruyo onda da is yok:D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
nokia_belle

nokia_belle

Üye
jilet gur mu cikariyo bilmem de ben kolaya kacip tras makinesi kullaniyorum sac kesmek icin baslik var iyi bi cozums degil belki ama rahat. kas icin cimbiz kullan iki tane bisey var zaten. jiletle kirli sakal gibi felan gorunur komik durur heralde

- - - Eklendi - - -

benim sakalim hala tam anlamiyla olusmus degil o dedigin herkes icin gecerli degil galiba. fazla sakal cikmayan bi arkadas var o da bi umut jet vuruyo onda da is yok:D
Etkiyi bir günde göstermiyor zaten,yıllar sonra geri dönüşümü oluyor ama şu sakal işi hormonlarla biraz fazla ilgili,vucut salgısına bağlı.
Bazısı 30'una gelir seyrek çıkar bazısı 20'sine gelir günlük traş olmazsa ertesi güne tanınmaz hale gelir

by-pegasus

Üye
Bende bacağımda ve karnımın olduğu yerlerde var ama ben almıyorum öyle kalıyor

Eldaredge

Eldaredge

Üye
limon tuz karisimini dene trastan sonra killar seyrelir koltuk altina zarar verip vermedigini bilmiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
kaş ortasını ayda bir (anca uzuyor) saç sakal kestirmeye gittiğimde aldırıyorum berbere. iple alıyor. ama jilet vurmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Invoke

Invoke

Üye

- - - Eklendi - - -

Lisedeyken okulu biri gelmişti, doktor sanırım tam rütbesini bilemeyeceğim. Neyse işte bu konular hakkında konuşmaya... Jilet vurunca gür çıkar olayının hikaye olduğunu söyledi, ben onun yalancısıyım. :D

- - - Eklendi - - -

Çok uzadı cımbız kullan hacı, çok basit ve ilkel bir alet, en iyisi tut çek kopsun.

lolaman

lolaman

Üye
Aslında Allah'ın verdiği şeyi biz neden istemiyoruz?Hadi koltuk altı alınır ama kaş ortası alınmamalı bende yok gerçi ama koltuk altı sorun oluyor havalarda sıcak zaten.Bacaklarım desen dolu :ehe ama kötü bir şey değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt