iyi iste hos geldın enes
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: iyi iste hos geldın enes Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Anıl
-efşan Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyiyim de size nasıl hitap edeyim bilemiyorum... - - - Eklendi - - - Sen nasılsın anıl Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani?
-qarapapaq-' Alıntı: İyiyim de size nasıl hitap edeyim bilemiyorum... - - - Eklendi - - - Sen nasılsın anıl Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani?
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne dilegi kardes Genişletmek için tıkla ... yıldız kaydı bende inşallah şimdi hediye internet hakkı gelir dedim 250 mb geldi şimdi yıldızlara inanıyorum hatta dışarı çıktım onları izliyorum
anil41kocaeli' Alıntı: ne dilegi kardes Genişletmek için tıkla ... yıldız kaydı bende inşallah şimdi hediye internet hakkı gelir dedim 250 mb geldi şimdi yıldızlara inanıyorum hatta dışarı çıktım onları izliyorum
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: vay be bi bizde yok enes nasısın Genişletmek için tıkla ... sende dile
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: vay be bi bizde yok enes nasısın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl sen nasılsın
anil41kocaeli' Alıntı: vay be bi bizde yok enes nasısın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl sen nasılsın
Invoke Üye Anafor.CK' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... Hep siz diyorum, iyi mi böyle? - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, abi. Senin mesaj sayın daha yüksekmiş neden, Mücahit oluyor ayın üyesi?
Anafor.CK' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... Hep siz diyorum, iyi mi böyle? - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, abi. Senin mesaj sayın daha yüksekmiş neden, Mücahit oluyor ayın üyesi?
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende sansmı var ☹ Genişletmek için tıkla ... bellimi olur belki kabul olur
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
achambo Üye zxdelemi' Alıntı: bellimi olur belki kabul olur Genişletmek için tıkla ... bence çok saçma