EN YAKIN / Büyük Hayal Kırıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
EN YAKIN / Büyük Hayal Kırıklığı

Turkcell En Yakın uygulaması ile size en yakın Eczane (arama yapılan saate göre Nöbetçi Eczane), Hastane, İbadet Benzinlik, Banka Atm Polis, Banka Şubesi, Taksi, Otopark, Yeme&İçme, Sinema ve Eğlence noktalarının konumlarını bulabilirsiniz. Bu konumların detaylarını bulabilir ve ilgili noktaya nasıl ulaşacağınıza dair alternatif yol önerilerini görebilirsiniz.
Ve…
Büyük Hayal Kırıklığı Türkcell Iphone cihazları için hazırladığı açıklamayı değiştirme zahmetinde bulunmadan Windows Phone Kullanıcılarına sunuyor …
Bakınız ;
Turkcell En Yakın uygulamasının Kamera özelliğini (Augmented Reality) sadece iPhone 3GS ve sonrası iPhone modeli sahipleri kullanabilir ve Kamera modunun sağlıklı çalışabilmesi için de açık bir alanda GPS sinyallarini alabilecek bir konumda bulunmak gerekir.

Turkcell En Yakın uygulamasından EDGE/3G ve Wi-Fi üzerinden kullanıcı ismi girmeksizin tüm operatör kullanıcıları yararlanabilir. Turkcell En Yakın servisi (EDGE/3G üzerinden bağlanıldığında) mobil internet paketi olmayan kullanıcılarımız için standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Mobil internet paketi olan kullanıcılarımız için ise kullanım paket üzerinden düşülür.

Turkcell En Yakın uygulamasının kullanımı sırasında abonenin konumuna (lokasyonuna) dair sağlanan içerikler bilgilendirme amaçlıdır. Abonenin konumu, hava ve yer koşullarına göre değişiklik göstermektedir. Konum bilgisi, Apple'ın cihazları (iPhone, iPad) için sağladığı servis üzerinden alınmaktadır ve kapalı mekanlarda hassasiyeti düşük olabilir. Uygulamadaki konum bilgileri referans amaçlı olduğundan konum bilgisinin noktasal hassasiyet ve kesinliğini garanti ve taahhüt etmemektedir. Konum bilgisi ile birlikte iletilen en yakındaki kurumların telefonunun kapalı olması, numarasının değişmiş olması, telefonun açılmaması ya da sistemsel hatalardan ve transmisyon kesintilerinde yaşanacak servis aksaklıklarından dolayı hizmet verilememesi durumunda Turkcell sorumluluk kabul etmemektedir. Servisi kullanan abonelerimiz tüm bu koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.

realplayer2

realplayer2

Üye
Here City Lens' e kurban olsun o En Yakın...
Bizim uygulamamız bize yeter boşver sen onu :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Here City Lens' e kurban olsun o En Yakın...
Bizim uygulamamız bize yeter boşver sen onu :)
Aynen öyle here uygulamaları dışarıda bulunmadık yer bırakmıyor gecen binanın numarasını verdi arkadaşa sordum bu mu evet dedim ve telefonu elimden çekti aldı :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
luckysleven

luckysleven

Üye
nokia isterse 3 bin liralık telefon yapsın kıskanmam ama şu navigasyon uygulamaları yüzünden nokia almadığıma bazen pişman oluyorum : ) Hatta ve hatta uzun yola çıkacaksam nokia 701 im mutlaka arabada durur .. ovi maps adrese teslim vesselam : )

bu arada şimdi imkansız sanırım da ileride bu city lens vs nokia uygulamalarını htc ye kurabilecekmiyiz ?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Here Map ve Here Drive Here city den son derece mennunum vesselam :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim here uygulamaları abd de felan htc ler için de yayınlanmıştı.

luckysleven

luckysleven

Üye
Benim bildiğim here uygulamaları abd de felan htc ler için de yayınlanmıştı.

ben markete yazdım da çıkmadı birde abd marketine yazayım belki çıkar orada ama tr de kullandırır mı acaba haritayı ?

öyleymiş : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Burda bir abi var htc 8s e yukledım ama hata verdi açmadı hatayı unuttum ama şansını dene

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
aynen hata oydu işte artık Türkiye içinde sunmasını bekleyeceğiz. Keşke bekleyip 720 alsaydın :(

luckysleven

luckysleven

Üye
aynen hata oydu işte artık Türkiye içinde sunmasını bekleyeceğiz. Keşke bekleyip 720 alsaydın :(

Ya benim şöyle oldu ben aslında 720 yi bekliyordum ama telefon alma gibi bir niyetim de yoktu sadece bekliyordum çok kafama eserse alırım diyordum . O sıralar teknosa ya başka birşey için girdim bu htc nin mavi rengine vuruldum tasarımı gel beni al dedi bende aldım çıktım. Özelliklerine bile bakmadım hatta lumialardaki here uygulamalarından bile haberim yoktu : )

Pişman değilim ama : )

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
pişman olman için bir sebep yok wp8 harika

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

Üst Alt