Lumia 520 Alsammıı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum o fiyata ikinci el lumia 620 alabilirsiniz. Her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. İkinci el almam derseniz giriş seviyesi cihaz olarak 520 de fena değildir.

COJR3

COJR3

Üye
520 gayet seri ve hoş bir telefon. 4 inç ekranı ve akıcılığı ile daha pahallı bir ürün hissiyatı uyandırıyor. Hiç bir sorun yaşamadık. Dün akşam şarjdan çektik, tasarruf modu kapalı, internetten downloadlar yaptık uygulamalar yükledik gece boyu ve gündüz süresince elimizden düşmedi, öğle saatlerinde hala %48di şarjı. Biz çok memnunuz, alana tavsiye ederiz.

HsynYkt

HsynYkt

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ya lumia yada samsung telefon alıcaktım lumia alırım herhalde sağolun :D

bayon

Üye
bence alma derim bi cok özelliği yokmus ön kamera ve flash arkadaşların dediği gibi . Ayrıca 512 mb sorunu ilerde dert olacaktır bi cok uygulama oyun yükleyemeceksin belki şuan bi sıkıntı yok ama satış politikası adamlar 1gb ramli telefonlara yönlensinler diye 512 mb destekli uygulama oyun yapacaklarını sanmıyorum yine aklında bulunsun alacaksan daha verimli bi lumia al

kursat99

kursat99

Üye
1 Gb Ram li Lumia alacaksan en az 1000 Tl yi gözden çıkaracaksın. (bkz: Lumia 820)

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
HsynYkt

HsynYkt

Üye
    Konu Sahibi
1 milyar param yok yani belki dediğiniz gibi 2.el 620 alabilirim :D Ama sağlam bulursam :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1 milyar param yok yani belki dediğiniz gibi 2.el 620 alabilirim :D Ama sağlam bulursam :D

Ben 15 günlük ikinci el bulmuştum :) Hiç tereddütsüz aldım. Siz 1 aylık bile bulsanız pazarlık edip alın.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
bence alma derim bi cok özelliği yokmus ön kamera ve flash arkadaşların dediği gibi . Ayrıca 512 mb sorunu ilerde dert olacaktır bi cok uygulama oyun yükleyemeceksin belki şuan bi sıkıntı yok ama satış politikası adamlar 1gb ramli telefonlara yönlensinler diye 512 mb destekli uygulama oyun yapacaklarını sanmıyorum yine aklında bulunsun alacaksan daha verimli bi lumia al

Öyle bir satış politikası yok.

Çıkan telefonlar boşuna mı çıkıyor? Ayrıca nokia ya da windows phone uygulamaları kendi mi çıkarıyor da, 512 lere vermiyor?
Nokianın ve tabii çoğu üreticinin satış politikası yeni cihazlara yönlendirip eskiyi bıraktırmak. Adam sana iyiyi al demiyor beni al diyor. Ya da zaten ben varsam beni yeniden(yeni çıkanımı) al diyor. Ancak gelin görünki samsungtan htcden 1 yıl destek bekleyenler nokiadan ne hikmetse nokia düşmanlarının gazına gelip 10 yıl destek bekliyor.
İkinci konu uygulamayı developer(geliştirici) çıkarır. 512 'yi 1024'ü(1 Gb'ı) geliştirici düşünür.
Yapamaması veya yapmaması nokianın ya da Microsoft'un suçu değil. İsteyen 512 Mb ram'ede oyun çıkarır. Geliştiriciler tam ısınmış değil. Ancak yakın zamanda böyle bir sorun kalmayacaktır. Orta ve Üst segmente hitap etmek isteyen bir nokia ve Windows phone var.

Arkadaşa tavsiyem;
Amacın alır almaz oyun kasmak değilse(tabii güzel oyunlar var ama çeşit çok çok fazla değil)
Amacın facebook, twitter, youtube ve geri kalan social network ise
Amacın internette rahatça gezmekse
Amacın sorunsuz stabil ve rahat bir işletim sistemiyse
Amacın sağlam bir telefon sağlam bir marka ise
Amacın bunlarla aynı sırada Tasarımsal üstünlükse
Elindede 550-600 TL var ise --> Lumia 520 En İdeal Telefondur.

Not: Aynı zamanda SIII mini kullanıyorum Lumia 920 nin yanında.
520 tam odaklı inceledim. SIII mini alma 520 al ;)

alperen kutuk

Üye
520 istiyorsan al iyi telefon :oke:

HsynYkt

HsynYkt

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Hepiniz sağolun köye gitcem iş iptal oldu telefon bir sonraki yaza kaldı :D :D KONU KİLİT :D

luckysleven

luckysleven

Üye
O kadar insan yorum yaptırmışın sonra vazgeçtim konu kilit demişsin o da güzel

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ama köye gitmeseydi alacaktı belli ki köy işi birden çıkmış. hem sonuç olarak burdaki yorumlarla kafasında bi fikir oluştu. alıp almaması ya da alamayacak olması ona kalmış..

Üst Alt