Tapatalk biz tussuz olmasini diyoruz yani hem sanal hem fiziksel olmayacak.
Tamam onu kaldiriyosun pie koyuyosun ekranda hic tus olmuyo. Bide ubuntuda hic tuş yok
Meego gibi olsun istiyoruz.ubuntudan bahsediyorum bi bak youtube videolarına
Olmayacak heraldeMeego gibi olsun istiyoruz.
ubuntudan bahsediyorum bi bak youtube videolarına
ubuntuda hiç tuş yok pie filan hiç yok. sadece sol tarafta kaydırarak çıkan uygulama menüsü var uygulamalardan çıkış uygulamalar arası geçiş hep elini kaydırarak bunun kötü bir yanı var ekran çok aşırı kirleniyo
Ubuntu'da pie kontrol yok ? Ama evet oyle de olabilir
bide fark ettiysen android uygulamalarına çıkış geri vb. tuşlar ekleniyo ve swipe navigationsa geçiliyo bunlar iyiye işaretMeego ve ubuntu gibi olmali evet![]()

bide fark ettiysen android uygulamalarına çıkış geri vb. tuşlar ekleniyo ve swipe navigationsa geçiliyo bunlar iyiye işaret![]()

yok mu bi uygulama kenardan kaydirinca ev tusu gibi calissin![]()
s3 de donanımsal tuş var kullan gitsin ekranda yer kaplamıyo nasıl olsayok mu bi uygulama kenardan kaydirinca ev tusu gibi calissin![]()
yok mu bi uygulama kenardan kaydirinca ev tusu gibi calissin![]()
şimdi stock romda bi sıkıntı yok ama şöyle bişey var statusbar aosp keyboard kamera tamamen değişti ve bunlar tam optimize değil ve rami biraz fazla kullanıyo sıkıntı bu. aokp nin kendi klavyesi olduğu için sıkıntı olmuyotapatalk peki bu romdaki mesele nedir de kaymak gibi akıyor fakat 4.2.2 şişme yapıyor?Bir de kernel çok gerekli mi ben stok kullanıyorum da bir sorun çıkarmadı.