Uygulama Arkaplanda uygulama çalıştırma?

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplanda uygulama çalıştırma?
Herhangi bir uygulamanin arkaplanda planda kapanmadan çalışması mümkün mü basit bir yolu var mi?whitelist vb bir olay yokmu sistemin kendisinde? 2 dkda bir kapaniyor buna cozum bulmam lazım

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada telefon rootlu.tavsiye bekliyordum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vardir mutlaka ama uygulama ismi bilmiyorum miui romda ve go launcherda vardi istedigin uygulamayi kilitleyince surekli acik kaliyordu

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
vardir mutlaka ama uygulama ismi bilmiyorum miui romda ve go launcherda vardi istedigin uygulamayi kilitleyince surekli acik kaliyordu

Muiu romda kesin var mi varsa donecrm muiu ye

-Emre

-Emre

Üye
Lmk ile alakali. Mesela benim hazırladığım romda 64m ve çok İdeal müzik dinlerken kasintisiz oyun bile oynarsın.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Muiu romda kesin var mi varsa donecrm muiu ye

ev tusuna basinca son uygulamalar aciliyor ikonu asagi surukleyince sonlandiriyor yukari surukleyince kilitleyip hafizada birakiyor(yada tersi:D)

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
ev tusuna basinca son uygulamalar aciliyor ikonu asagi surukleyince sonlandiriyor yukari surukleyince kilitleyip hafizada birakiyor(yada tersi:D)

Evet hatırladım simdi soyleyince asaga dogru kilitliyodu :)

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar "Tapatalk" arkadaşımızın, tavsiyesiyle Greenify i indirdim nasil oldu anlamadim ama biraz oldu :D 2 dkda kapaniyordu simdi 10 15 dk gidiyor

Edit:galiba oldu programla

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Malesef pek olmamis. Pc m yabimda degil miui ye donemem suan baska önerisi olan var mi?

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi

tapatalk

tapatalk

Üye
uygulamayı kapattığın zaman donup sonra aynı yerden başlamasını istiyosan greenify işini falasıyla görür

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı kapattığın zaman donup sonra aynı yerden başlamasını istiyosan greenify işini falasıyla görür

Yok kardesim benim istedigim arkaplanda hic durmadan calismasi calismayi kesdigi anda bir ise yaramıyo çünkü

mcnpl4

mcnpl4

Üye
es task manager gibi uygulamalar denedin mi

- - - Eklendi - - -

belki rom tolbox ve jkay isini gorebilir ozellikle galaxy s3te rehber icin kullaniliyor rehberi surekli acik kaliyordu ayarlayinca

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Task managerlar ise yarar mi bilmiyorum çünkü uygulamayi sistemin kendisi kapatiyor herhangi bir killer uygulamasi degil.telefon Galaxy Nexus jkay s2 s3 e vardi heralde bitek

Türe

Türe

Üye
Lmk ayarlarını kısman gerekiyor.

Türe

Türe

Üye
Bazı romlar kurarken soruyor ama hangi uygulama ile olacağını ben de bilmiyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt