Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaArkaplanda uygulama çalıştırma?
Sponsorlu Bağlantılar
ka_za
Üye
Konu Sahibi
Arkaplanda uygulama çalıştırma?
Herhangi bir uygulamanin arkaplanda planda kapanmadan çalışması mümkün mü basit bir yolu var mi?whitelist vb bir olay yokmu sistemin kendisinde? 2 dkda bir kapaniyor buna cozum bulmam lazım
ka_za
Üye
Konu Sahibi
Bu arada telefon rootlu.tavsiye bekliyordum
mcnpl4
Üye
vardir mutlaka ama uygulama ismi bilmiyorum miui romda ve go launcherda vardi istedigin uygulamayi kilitleyince surekli acik kaliyordu
Ben de hatırladım onu miui ile kötü bi anım olmuştu bi aralar
ka_za
Üye
Konu Sahibi
Evet arkadaslar "Tapatalk" arkadaşımızın, tavsiyesiyle Greenify i indirdim nasil oldu anlamadim ama biraz oldu 2 dkda kapaniyordu simdi 10 15 dk gidiyor
Edit:galiba oldu programla
ka_za
Üye
Konu Sahibi
Malesef pek olmamis. Pc m yabimda degil miui ye donemem suan baska önerisi olan var mi?
ka_za
Üye
Konu Sahibi
tapatalk
Üye
uygulamayı kapattığın zaman donup sonra aynı yerden başlamasını istiyosan greenify işini falasıyla görür
Yok kardesim benim istedigim arkaplanda hic durmadan calismasi calismayi kesdigi anda bir ise yaramıyo çünkü
mcnpl4
Üye
es task manager gibi uygulamalar denedin mi
- - - Eklendi - - -
belki rom tolbox ve jkay isini gorebilir ozellikle galaxy s3te rehber icin kullaniliyor rehberi surekli acik kaliyordu ayarlayinca
ka_za
Üye
Konu Sahibi
Task managerlar ise yarar mi bilmiyorum çünkü uygulamayi sistemin kendisi kapatiyor herhangi bir killer uygulamasi degil.telefon Galaxy Nexus jkay s2 s3 e vardi heralde bitek