Lumia 520 Alsammıı ??

Sponsorlu Bağlantılar

HsynYkt

HsynYkt

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Alsammıı ??
S.a arkadaşlar 5230 telefonum var artık değiştircem onu :D lumia 520 nasıl telefon sizce 5230 la kıyaslamayın o fiyata göre nasıl telefon yada başka önerileriniz varsa onlarada bakcam şimdiden saolum :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hem marka hem üstün özellik istersen motorola atrixe bak sadece özellik olsun marka önemsiz dersen general mobile discovery ve casper ın çıkardığı yeni telefona bakabilirsin 3 telefonda android kullanıyor illa wp diyorsan 520 ide sevdiysen alabilirsin tabi :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben inceleme fırsatı buldum o telefonu sistemi gayet hızlı. Ses kalitesi de güzel ama önde kamera ve flaşı olmaması fiyatını haketmedğine kanaat getirmeme neden oldu onun dışında market dışından bi oyun yükleyemiyosun (şimdilik) markette pek oyunda yok doğru düzgün olanı da ücretli. Onun dışında dosya yöneticisi yok bilgin vardır. 1080p vıdeo izleyebliyosun 720p çekiyo… kardeşim kameraya flaş konmazmı ya soğudum bu telefondan :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Flaşa ihtiyacı yoktur belki :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Yok artık ne atrixi ? son kullandığım android cihaz atrixti kurtulduğum için kendimi şanslı hissediyorum : ) Nedenlerini sayabilirim ..

discovery de yakındır şikayetler gelmeye başlar . okadar yüklü telefonu öyle bir fiyata satmaları için bir yerden ödün vermeleri lazım bence o yerde malzemesi . Bakınız huawei ideos x5 ortalığı yıktı geçti aldıktan 5 ay sonra kasası elimde iflas etti : ) Ve malzemesinden şikayet eden bir sürü insan var .

benim nacizane tavsiyem öyle gm , casper , philips gibi markalarla uğraşmayın .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Atrixi saysana hacı :D

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery tabiki başka söze gerek yok :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Atrixi saysana hacı :D

Sayayım HACI ..

önce kasa problemlerinden başlayayım ..

1-ekranın köşelerden oynama yapması
2-köşelerden ışık sızması
3-bazı partilerde ki ses tuşlarının sorunlu olması
4-Arka kapağın bir zaman sonra boşluk yapması ve gıcırdaması

Yazılımsala geçiyorum HACI

1-Biri seni aradığı zaman telefonun çalmaması
2-Parmak izi okuyucunun 4-5 kere algılaması bazen hiç algılamaması
3-Durduk yere ekranın orta kısımdan şerit halinde bozulması.
4-Motoblur ara yüzü ve işkenceleri
5-Motoblur hesabı ve işkenceleri
6-Android 2.3 de takılı kalması ve güncelleme almaması
7-Rom sıkıntısı
8-Büyük ihtimal seninde beklediğin ama asla stabil olmayacak olan kernel ..
9-Isınma sorunu beni pek rahatsız etmiyordu senin rahatsız ediyor mu bilmiyorum HACI ..

Daha telefonun tadını çıkaramadan reset problemi yüzünden telefonu servislik olanlardan bahsetmiyorum bile : )

Bu arada ben daha satılan atrixlerin sıfır mı , ikinci el mi , yada servisten dönenler mi olduklarına karar veremedim senin vardır bilgin HACI ?

Daha sayayım mı HACI ?

edit: HACI bu arada ben Dh de elimden geldiğince atrix kullananlara yardımcı oldum orada romlar hakkında konum vardır bir bak sana da yardımcı olurum belki :oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sen buradaki motorola rom bölümüne bi bak konularda en çok kimin adı geciyor :D saydığın problemlerin çoğu bende yok

Sana katıldığım noktalar ise motoblur (root atıp sildim :p ) android 2.3

Rom sıkıntısı pek yok giibi :) kendi romumu yapabilcek bilgim var sıkıntı değil :D

Tamir işine gelince böylse bişey olsa dava açar motorolanın burnundan getirirler :) hacı dememe takmışsın kusura bakma alışkanlık

kaltintop

kaltintop

Üye
ya millet o değilde soruyorum size adam(adem manasında) gelmiş burda 520 nasıl diye sormuş. yani buradaki amaç arkadaş 520nin nasıl bir telefon olduğunu öğrenmek. belki aklında başka modellerde var başka yerlerde onlarıda araştırdı ve şimdide 520yi araştırıp diğerleriyle mukayese edecek. şimdi soruyorum size 520yi soran adama gelip şu 520den bihaber olarak şu androidli telefonu al bu ioslu telefonu al(bu kısım wp bölümüyle alakası olmayan şeyleri gelip başlık içerisinde önermeye meraklı arkadaşlara geliyor) demenin mantığı nedir? sizlerin amacı nedir? kusura bakmayın ama bu aralar bu tarz hareketlerde pek fazla bulunulmaya başlandı. yapmaya çalıştığınız şey ne? insanlara bilginizi aktarmak yerine neden bilmediğiniz konulara dalıp safınıza çekme amacı güdüyosunuz? bu arkadaşlar wp da alsa ios da android de alsa kullanacak olan o. ihtiyacına uyup uymayacağına o karar verecek. 1 insanı daha wpdan caydırdınız diye ödül madalya mı alıyorsunuz? konu hakkında bilginiz yoksa soru soran arkadaşların kafasını bulandırmaya niye çalışıyosunuz?

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Saf mı :hmmm google topladığım adam başna para vermiyor ya ben internetten özelliklerine baktım kötü göründü gözüme bende aynı fiyata daha iyi telefon önerdim ne var bunda?

- - - Eklendi - - -

Varsa wp li ucuz ve özellikleri güzel telefon söyle

kursat99

kursat99

Üye
Sen 600 TL ye 520 den daha iyi donanıma sahip bir telefon söyle.

• Beğen
Tepkiler: COJR3
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Motorola atrix ve general mobile discovery

narnia16

narnia16

Üye
Motorola atrix ve general mobile discovery

Arkadaş yazdığın modellerle ilgili açıklama yapmış.Sen sorun yaşamamış olabilirsin ama yaşayanlar varmış demek ki.Ayrıca telefonu elinize almadan sadece internetten özelliklerine bakarak yapılan yorum sizce ne kadar sağlıklı.Önce telefonu bi eline alıp performansına bakılmalı diye düşünüyorum.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben artısıyla eksisiyle yorumuma yazdım 520 yi. Benim fotoğraf makinem yok flaş koysalardı önde de kamera olmayıverseydi gene alınırdı. Ama bence 600 tl ye 520 alınmaz

by-pegasus

Üye
s3 minide güzel ama internet sende yoğunsa 520 iyi

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
ÖEY

ÖEY

Üye
Saf mı :hmmm google topladığım adam başna para vermiyor ya ben internetten özelliklerine baktım kötü göründü gözüme bende aynı fiyata daha iyi telefon önerdim ne var bunda?

- - - Eklendi - - -

Varsa wp li ucuz ve özellikleri güzel telefon söyle
Sen şimdi iphone5 de mükemmel dersin ya bir araştır bakalım onun işlemcisiyle ramı ne kadarmış? Eline alıp kullanmadığın sadece internetten görme bilgilerle atıp tutmanın hiçbir mantığı yoktur arkadaşım. Zaten ben bir şeyi anlamış değilim, bu sitede bir grup var ve bu forumda çıkmıyorlar. Sürekli olarak konulara girip insanları gerici, rahatsız edici, kavga çıkarıcı yorumlar yazıyorlar. Nedir sizin amacınız anlamış değilim ben de.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kardeş siz iyimisiniz yoksa tolanıp benle dalga fln mı geçiyorsunuz? Size ne arkadaş adam 520 ye bakıyordu bende telefon önerdim alıp almamak ona kalmış araştırır bakar hoşuna giderse alır nedir bu yani? Aklınız başınızda mı? Kendinize gelin lütfen isteyen istediği telefonu önerir vsrsa öneriniz buyrun söyleyin yoksa lütfen başkaşına karışmayın mesela ben telefon önerdim başka bi arkadaşda fikrime katılmadı kendi fikrini yazdı telefonların eksiklerini söyledi buna lafım yok doğru olanda bu konuşmalar bu seviyede olursa sevinirim mesajın gereksiz olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin. Böyle yaparak asıl siz ortamı geriyorsunuz varsa öneriniz buyrun söyleyin lütfen

- - - Eklendi - - -

Ayrıca lumia 920 kullandım iphone 4s kullandım

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben gayet iyiyim de seni bilemeyeceğim neyse sana cevap vermekle uğraşamam konuyu dağıtmayalım.

Başlığı açan arkadaş eğer 512mb ram ve flaş olmaması senin için sorun değilse al veya 620 modeline de bir bak derim.

Üst Alt