Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahaxi

Bahaxi

Üye
maxicep fu yu uygulamak için billy nin kız kardeşinin yanına gittim :ehe

PixelWolf

Üye
kız kardeşi beni öldürdü :d:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Diye düşündüm ama değilmiş.
Sonra Edward Cullen geldi ve bana dedi ki bana da Maxicep fu öğretir misin? Dedi, bende maxicep'e en az 1 ay önce kaydolmuş kullanıcılar öğrenebilir dedim, o da beni vampir güçleriyle beni öldüreceği sırada maxicep ve kullanıcıları ölümsüzdür dedim ve ona da maxicep fu uyguladım ve kemikleri ağzından çıktı, sonra Bella geldi bana çok sağol dedi iyikide yok ettin onu dedi ve maxicep'e kayıt oldu ve sonra

.caner.

.caner.

Üye
Maxicep deki 1 ayını doldurdu. Sonra .Caner. geldi (maxicep fu Sensei) Bellaya öğretmeye başladı zaman cok hızlı geçiyordu, Bella .caner. e aşık olmaya başlamıştı,Bunu duyan .Caner.in sevgilisi (adi gizli) geldi. Maxicep fu yu oda biliyordu...

Invoke

Invoke

Üye
sonrasın artık bellada maxicep üyesiydi, maxicep üye sayısı gittikçe artıyordu. Bella kendini kaybetti, gereksizlere takılmaya başladı. Bella eski bella değildi, gün geçtikçe çirkinleşir, edward geldi bu ne lan böyle dedi. Yaktı yıktı kavurdu, bellanın kanını emikledi, cesetide bavula koyacaktı, sığmadı, gitti bir testere almaya... Testere satan adam "sen ne biçim vampirsin la parça gitsin, testereyi napacan" dedi. Edward "sanane la ******burayı rtük engellemiştir***" dedi. Testereyi aldı, kızı ikiye bölüyordu ki...

- - - Eklendi - - -

fu ne hacılar :ehe

- - - Eklendi - - -

ikiye bölüyordu ki kapı çaldı, zaa :ehe

.caner.

.caner.

Üye
.Caner. geldi *** edward senin *********** lan ! ************* demeye başladı. Edward ile maxicep fu ustası arasında bir savaş başlamıştı. .Caner. bir hamle ile edward ı küle cevirdi. Uzerine gümüş çatal bıçak takımını fırlattı. ..

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
fu ne hacılar :ehe[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Eski mesajımda yazıyordu. Fu, kung fu'dan gelme birşey.

Sonra TeknoÖmer, Staff35 ve .caner. arkadaş oldu ve Maxicep'e sadece bir ay ve daha önce kaydolanların sadece bildiği maxicep fu'yla suçluları dize getirdi ve

• Beğen
Tepkiler: .caner.
semihguney

semihguney

Üye
hamam böceğinin teki

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bana Hackless abi NASA'nın dosyalarını hackleyebilir mi? Dedi bende neden olmasın dedim ve git ona for dedim ve sonra

.caner.

.caner.

Üye
Poseti hatcenin uzerine attım poşet patladı. Hatce bana sövmeye başladi bende maxicep fu culari çağırdım.

.caner.

.caner.

Üye
Hackless e sordu nasa hacklendi. Hackless in başı derde girdi FBI CIA hepsi pesine dustu

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Staff35'in suçlularla işi vardı TeknoÖmer ve .caner. FBI ve CIA'yi maxicep fu ile üstesinden geldi

.caner.

.caner.

Üye
.caner. ile TeknoÖmer hayatlarını Maxicep fuya adamıştı birgün bruce lee geldi ve...

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Onlara meydan okudu Ömer ve Caner onu evlerinde ağırladı peskevit yedirdi ve Bruce lee ağladı ve o da Caner ve Ömer'e s4, Samsung Atıv pc smart pro aldı ve evine gitti

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Caner ve Ömer Püskevit almak icin markete gitmişti ve bir hırkıs markette iken onların sirt cantasini caldi.çantada bruce un verdiği hediyeler vardi.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Tam o arada Staff35 yetişti ve hediyelerimizi geri Verdi ve o sırada Bruce Lee geri döndü ve Staff35 bir kutu Verdi ve içinde Htc One ve IPad 4 64 gb vardı ve sonra

.caner.

.caner.

Üye
Cımbıllı efendi tekrar geldi çıbıhı dahada geliştirmişdi.

Üst Alt